Viikkoennakko 35/2022 – Ruusuvuori ja Heliövaara US Openissa

29.8.2022  |  13:09  |  Ennakot

US Open kerää tennisväen katseet tulevien viikkojen aikana. Seurattavaa löytyy myös kansallisilta kuin muualta kansainvälisiltä kentiltä.

Ruusuvuori avaa US Openin maanantai-tiistai yönä

Kauden viimeinen Grand Slam -turnaus on täällä! US Openissa Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara hakevat menestystä.

Ruusuvuori (ATP-49) kohtaa US Openin avauskierroksella Jack Draperin (ATP-53), jonka kukisti kesällä nurmikentällä. Ottelu pelataan maanantaina kentän 9 neljäntenä otteluna – ottelut alkavat klo 18.00 Suomen aikaa.

– Pari kuukautta sitten pelasimme vastakkain ja se oli minulta todella hyvä ottelu. Pitää pystyä sellaiseen uudestaan, sillä Draper on todella vaarallinen. Hänellä on paljon voimaa ja viime aikoina on ottanut myös paljon kovia voittoja. Käytetään viime kerran voittoa motivaattorina ja lähdetään kaatamaan uudestaan, sanoi Ruusuvuori.

Heliövaara/Lloyd Glasspool ovat US Openin 11. sijoitettuja. He kohtaavat avauksessaan parin William Blumberg/Miomir Kecmanovic. Kaksikko on pelannut loistavan kauden – mikä on menestyksen taustalla? Yksi asia on skouttaamisen taito.

– Skouttaaminen on yhä ammattimaisempaa mitä ylemmäs rankingissa hilautuu. Meillä on Lloydin kanssa upea brittien tennisliiton datapankki käytettävissä, ja sieltä saadaan hurjasti tietoa, avasi Heliövaara.

LUE RUUSUVUOREN ENNAKKO
LUE HELIÖVAARAN ENNAKKO
US OPEN

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Virtanen ja Niklas-Salminen Challenger-kiertueella

Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen pelaavat ATP Challenger -kiertueella; Virtanen on Italiassa ja Niklas-Salminen Ranskassa. Lisäksi ITF-kiertueella iskevät Eero Vasa ja Aleksi Löfman Portugalissa sekä Venla Ahti Hollannissa.

ATP CHALLENGER 80 | ITALIALIVESTREAM
ATP CHALLENGER 80 | RANSKALIVESTREAM
M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | HOLLANTI

Ulkokauden sarjatenniksen nousukarsinnat – miesten liigakarsinta Tapiolassa 2.-4.9.

Tiivis ja aktiivinen ulkokauden sarjatennis on nousukarsintoja vaille valmista. Tulevana viikonloppuna pelataan ympäri Suomea eri sarjatasojen nousukarsintoja. Voit seurata tuloksia täältä.

Miesten TEHO Sport Tennisliiga Cupiin, eli SM-tasolle, on jaossa kaksi paikkaa Tapiolan Tennispuistossa. Paikkoja hakevat I-divisioonien parhaat Break Point ja Tuusulan Tennisseura sekä liigassa toiseksi viimeiseksi jäänyt Smash. Naisten liigakarsinta pelattiin aiemmin kesällä ja siinä Oulun Verkkopalloseura voitti Nurmijärven Tennisseuran.

MIESTEN TEHO SPORT TENNISLIIGA CUP -TULOSSEURANTA

Cinia Next Gen Tour: 12-vuotiaiden kansainvälinen turnaus Vierumäellä

Vierumäen kesä kääntyy myös kohti loppuaan. Tällä viikolla alueella pelataan alle 12-vuotiaiden Tennis Europe -turnaus. Oskari Paldanius jatkaa pelejään ITF/Tennis Europe Touring Teamin mukana Puolassa, tällä kertaa alle 18-vuotiaiden ITF-kilpailussa. Junioreita on vauhdissa myös Latviassa.

ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | VIERUMÄKI

J3 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
J5 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | PUOLA

Senioreiden sarjatenniksen 2021-22 playoff-pelit Talissa 3.-4.9. ja 17.-18.9.

Senioreiden sarjatenniksen 2021-22 kausi huipentuu tulevina viikonloppuina Talin Tenniskeskuksessa. Ensin ovat vuorossa väli-ikäluokat 3.-4.9. ja tasaikäluokat pelaavat 17.-18.9. Pelikaaviot löytyvät TennisÄssästä.

Tulevan viikonlopun ottelut alkavat lauantaina klo 14.00 ja sunnuntaina ratkeaa mitalistit klo 9.00 alkaen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Skouttaamisen tärkeys –… →