Viikkoennakko 35/2018 – kansainvälisillä kentillä tapahtuu, US Open alkaa

27.8.2018  |  09:11  |  Ennakot

Henri Kontinen ja John Peers, kuva: Peter Staples/ATP World Tour

Tulevalla viikolla tapahtuu paljon kansainvälisillä pelikentillä. Henri Kontinen ja John Peers tavoittelevat menestystä maanantaina alkavassa vuoden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa US Openissa.

Kontinen ja Peers toiseksi sijoitettuina US Openissa

Henri Kontinen (ATP-5) ja John Peers (ATP-4) ovat toiseksi sijoitettuina vuoden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa US Openissa 27.8.-9.9. Parin valmistautuminen kovilla kentillä pelattavaan turnaukseen sujui hyvin, sillä Torontossa he juhlivat ATP Masters -turnauksen voittoa.

Ensimmäisellä kierroksella suomalais-australialaispari kohtaa Marcelo Arevalon (ESA) ja Miguel Angel Reyes-Varelan (MEX).

KAAVIOT

Virtanen valmistautuu US Openiin Kanadassa

Otto Virtanen hakee Wimbledonin onnistumiselleen jatkoa US Openin poikien kaksin- ja nelinpelissä 2.-9.9. Sitä ennen suomalainen pelaa valmistavan turnauksen Kanadassa. ITF:n 1. kategorian junioriturnauksessa Virtanen hävisi kaksinpelin avauskierroksella, mutta on mukana vielä nelinpelissä.

KAAVIOT

Ruusuvuori ja Orpana ITF-turnauksissa

Emil Ruusuvuori (ATP-439) ja Oona Orpana (WTA-1098) pelaavat tällä viikolla $15,000 ITF-turnauksissa Italiassa ja Tsekissä. Ruusuvuori on ykköseksi sijoitettuna Italian Piombinossa, hän kohtaa kaksinpelin avauskierroksella italialaisen Moritz Trockerin (ATP-1604). Orpana on sijoittamattomana suoraan pääsarjassa, jonka kaavioita ei ole vielä julkaistu.

$15,000 ITF-TURNAUS, ITALIA
$15,000 ITF-TURNAUS, TSEKKI

Oona Orpana

Junioreita Liettuassa ja Latviassa

Porsche Junior Team Finlandin junioreita on pelaamassa Liettuan 5. kategorian ITF-turnauksessa ja Latvian 3. kategorian Tennis Europe -turnauksessa. Liettuassa kaksinpelin pääsarjoissa ovat Roni Hietaranta, Emilia Hartman ja Peppi Ramstedt. Latviassa on kisaamassa Arina Vabistsevits.

5. KATEGORIAN ITF-JUNIORITURNAUS, LIETTUA
3. KATEGORIAN TE-JUNIORITURNAUS, LATVIA

SM-liigacupin nousukarsinta Vantaalla: JTS, VarTe ja Break Point

Kesäkauden SM-liigacupien mestaruuksia juhli sekä naisissa että miehissä HVS-Tennis – lue lisää. Tulevana viikonloppuna 31.8.-2.9. pelataan miesten nousukarsinnat Variston Tenniksen (VarTe) isännöimänä Vantaalla (Rystypolku 2, 01720 Vantaa). I-divisioonan voittajat VarTe ja Break Point sekä SM-liigacupin toiseksi viimeinen Jyväskylän Tennisseura pelaavat kahdesta liigapaikasta. Joukkueet pelaavat kaikki kaikkia vastaan: perjantaina kohtaavat VarTe ja Break Point, lauantaina JTS ja Break Point sekä sunnuntaina VarTe ja JTS.

Viikonlopun aikana pelataan myös alempien divisioonien ulkokauden nousukarsinnat.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Virtanen… →