Viikkoennakko 34/2018 – 5. Finnish Tour -osakilpailut Lahdessa ja Hämeenlinnassa

20.8.2018  |  11:23  |  Ennakot

Tämän viikon kohokohtana ovat naisten ja miesten Finnish Tour -osakilpailut Lahdessa ja Hämeenlinnassa. Senioreiden MM-kilpailuissa Saksassa myös suomalaisväriä ja Porsche Junior Team Finlandin pelaajia Latviassa ja Saksassa.

5. Finnish Tour -osakilpailut Lahdessa ja Hämeenlinnassa 24.-26.8.

Naiset pelaavat Lahden Kisapuistossa ja miehet Hämeenlinnan Aulangon tenniskentillä vuoden 5. Finnish Tour -osakilpailut 24.-26.8. Viimeisimmän Hangon Finnish Tourin kaksinpelivoittoja juhlivat Oona Orpana (HVS) ja Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka).

Orpana ei ole Lahdessa tavoittelemassa mestaruutta, vaan siellä kärkisijoitettuina ovat Mariella Minetti (TaTS) ja Emma Eerola (TaTS). Miesten puolella Ahti on mukana turnauksessa hallitsevana osakilpailuvoittajana – suomalaisista korkeimmalle sijoitetut ovat Harri Heliövaara (Sata) ja Lauri Kiiski (TaTS).

Kaaviot julkaistaan keskiviikkona. Ennakkoa turnauksista luvassa myös kaavioiden julkaisun jälkeen.

NAISTEN 5. FINNISH TOUR, LAHTI
MIESTEN 5. FINNISH TOUR, HÄMEENLINNA

Ruusuvuori Portugalin $15,000 ITF-turnauksessa

Emil Ruusuvuori (ATP-437) pelaa tällä viikolla kaksinpeliä Portugalin $15,000 ITF-turnauksessa. Toiseksi sijoitettu suomalainen voitti avausottelunsa ja kohtaa toisella kierroksella yhdysvaltalaisen Samuel Shropshiren (ATP-1057).

KAAVIOT

Porsche Junior Team Finlandin Rikkonen, Haavisto ja Hietaranta Euroopassa

Viikonloppuna 18-vuotiaiden ulkokenttien kaksin- ja nelinpelin SM-kultaa voittanut Roni Rikkonen (TaTS) ja Ella Haavisto (TaTS) pelaavat Latviassa 4. kategorian ITF-turnauksessa.

KAAVIOT

Laura Hietaranta (HVS) jatkaa puolestaan Tennis Europe -turnauksessa Saksassa, jossa viime viikolla juhli alle 14-vuotiaiden 1. kategorian nelinpelimestaruutta Renningenissä. Tällä viikolla Hietaranta pelaa alle 16-vuotiaiden 2. kategorian turnauksessa Regensburgissa.

KAAVIOT

50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtaiset MM-kilpailut Saksassa

Saksan Ulmissa käydään tällä viikolla 50-, 55- ja 60-vuotiaiden henkilökohtaiset MM-kilpailut. Suomalaisedustusta löytyy jokaisesta ikäluokasta.

50-vuotiaat: Päivi Kilpeläinen, Hannu Hamari, Olli Salminen, Robert Sjöholm, Kenneth Sundberg
55-vuotiaat: Mikael Broman, Marja Paloheimo
60-vuotiaat: Leena Ranta, Joakim Berner, Riku Helminen

TULOSSEURANTA

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittaudu mukaan Nuorten… →