14- ja 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-mitalit jaettu – tuplamestareiksi Rikkonen, Hakovirta, Byskata ja Miettinen

19.8.2018  |  18:42  |  Raportit

Lohja-Tennis (Lo-Te) isännöi hienoissa puitteissa 10-vuotiaiden JGP:tä, kuva: Lo-Te Facebook

Viikonlopun aikana pelattiin 14-vuotiaiden ja 18-vuotiaiden ulkokenttien SM-mestaruuksista Joensuussa ja Vaasassa. Lisäksi 10-vuotiaiden vuoden 4. Cinia Junior Grand Prix -osakilpailu iskettiin Lohjalla. Kiitokset kisajärjestäjille ja onnittelut tuoreille Suomen mestareille ja SM-mitalisteille!

18-vuotiaiden SM-kilpailut, Vaasa

Wasa Tennis Club (WaTC) järjesti 18-vuotiaiden kesän SM-kilpailut. Turnauksessa nähtiin kaksi tuplamestaria, kun Tampereen Tennisseuran (TaTS) Roni Rikkonen voitti kaksin- ja nelinpelimestaruuden ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin (ÅLK) Annika Hakovirta juhli nelinpelissä ja sekanelinpelissä. Kaksinpelifinaalissa ykkössijoitettu Rikkonen voitti toiseksi sijoitetun Mikael Martikaisen (HVS) 6-2, 6-1. Tyttöjen kaksinpelin loppuottelussa kohtasivat TaTS:n pelaajat, ykköseksi sijoitettu Emma Eerola ja karsija Emilia Hartman – Eerola juhli mestaruutta eräluvuin 6-1, 6-4.

Tyttöjen kaksinpelifinaali
[1] Emma Eerola, TaTS – Emilia Hartman, TaTS 6-1, 6-4

Poikien kaksinpelifinaali
[1] Roni Rikkonen, TaTS – [2] Mikael Martikainen, HVS 6-2, 6-1

Tyttöjen nelinpelifinaali
[4] Annika Hakovirta, ÅLK/Ella Tuomela, ETS – [3] Stella Erlund/Peppi Ramstedt, HVS 6-3, 3-6, 10-6

Poikien nelinpelifinaali
[2] Roni Rikkonen, TaTS/Tuomas Rikkonen, ÅLK – Jonathan Ånäs/Isac Linden (Träff) 6-3, 6-3

Sekanelinpelifinaali
[3] Rufus Nurminen/Annika Hakovirta, ÅLK – [4] Elias Kyllönen, VT/Elle Parikka, HyTS 6-3, 6-1

TULOKSET

14-vuotiaiden SM-kilpailut / 4. Cinia JGP, Joensuu

Karjalan Tenniksen (KarTe) järjestämissä 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa kaksin- ja nelinpelimestaruuksia juhlivat Åbo Lawn-Tennis Klubbin (ÅLK) pelaajat. Sekä tytöissä että pojissa nähtiin tuplamestarit, kun Asta Miettinen ja Oliver Byskata veivät kaksin- ja nelinpelikultaa. Ykköseksi sijoitettu Miettinen voitti kaksinpelifinaalissa kolmanneksi sijoitetun Aada Innan (LTS) 7-6, 6-2. Byskata oli myös kärkisijoitettuna ja voitti loppuottelussa seurakaverinsa kolmanneksi sijoitetun Axel Erikssonin 7-6, 6-3.

[1] Asta Miettinen, ÅLK – [3] Aada Inna, LTS 7-6, 6-2

[1] Oliver Byskata, ÅLK – [3] Axel Eriksson, ÅLK 7-6, 6-3

[1] Asta Miettinen/Lotta Nurminen, ÅLK – [2] Rinja Kautto, OVS/Emma Kuusisto, JTS 6-0, 7-5

[1] Oliver Byskata, ÅLK/Andreas Sillaste, OVS – [2] Axel Eriksson/Axel Valavaara, ÅLK 6-3, 6-1

Konsta Laitio, HyTS/Aada Inna, LTS – Leo Stenlund/Emilia Järvinen, ÅLK 7-5, 6-2

TULOKSET

10-vuotiaiden 4. Cinia JGP, Lohja

10-vuotiaat pallotaiturit kilpailivat vuoden 4. Cinia JGP -osakilpailussa Lohjalla. Lohja-Tenniksen (Lo-Te) järjestämän turnauksen kaksinpelivoittoja juhlivat Smashin Emma Tuominen ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin (ÅLK) Lucas Eriksson. Tuominen voitti loppuottelussa Irina Rissasen (TaTS) ja Eriksson kukisti Oliver Kiljusen (JTS) .

[1] Emma Tuominen, Smash – [3] Irina Rissanen, TaTS 6-3, 6-0

[2] Lucas Eriksson, ÅLK – [1] Oliver Kiljunen, JTS 2-6, 6-1, 12-10

Miriam Ränkel/Kaisa Varul, Viro – Emma Tuominen, Smash/Milla Kotamäki, TaTS 6-3, 6-3

[4] Aarne Koskinen, HVS/Sami Lille, Sata – [2] Oliver Kiljunen, JTS/Jesse Savusalo, OVS 4-6, 6-3, 10-5