Viikkoennakko 28/2023 – TEHO Sport Finnish Tour Hangossa

10.7.2023  |  13:14  |  Ennakot

Tuttuun tyyliin on kesä aktiivista aikaa tenniksessä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Tällä viikolla keskitymme Hangon tapahtumiin, ITF-kiertueelle ja tulevana sunnuntaina alkavaan Tampere Openiin.

Kovatasoinen TEHO Sport Finnish Tour Hangossa 13.-15.7.

TEHO Sport Finnish Tour jalkautuu heinäkuun 13.-15. päivänä kesäiseen Hankoon, jossa pelataan kiertueen neljäs osakilpailu. Perinteikkäänä kisapaikkana tunnettu Hanko houkuttelee kovan kattauksen kotimaan tennishuippuja, joten luvassa on tuttuun tyyliin tasokasta taistelua.

Voit seurata turnauksen pääkentän tapahtumia päivittäin 13.-15.7. Ruutu Urheilun välityksellä.

Kilpailun johtajana työskentelevä Ville-Heikki Talvenmaa luottaa siihen, että paikalle saapuva yleisö saa todistaa tasokasta tennistä.

”Kivalla fiiliksellä ja innolla lähdetään pyörittää, toivon mukaan kelitkin suosii. Paljon on tulossa erilaisia pelaajia ja kovia nimiä mukana”, Talvenmaa iloitsi.

Turnauksen ennakkosuosikkeja ovat hallitsevat ulkokenttien Suomen mestarit Patrick Kaukovalta (HVS) ja Ella Haavisto (Smash) sekä hopeamitalistit kotiyleisön suosikki Clarissa Blomqvist (HTK) ja Vesa Ahti (Smash-Kotka).

Turnauksen kaaviot julkaistaan tiistaina klo 10.00. Kisassa pelataan niin kaksin- kuin nelinpelit.

LUE KATTAVA ENNAKKO
KAAVIOT & OHJELMA: TEHO SPORT FINNISH TOUR | HANKO

Hangossa on viikon aikana käynnissä myös supersuosittu Hangon Tennisviikko, jossa on tarjolla luokkia moneen lähtöön. Voit seurata Tennisviikon pelejä liiton YouTube-kanavan kautta.

Kulikova ja Hietaranta ITF-kiertueella

Anastasia Kulikova (WTA-353) ja Laura Hietaranta (WTA-622) hakevat menestystä ITF-ammattilaiskisoista. Molemmat pelaajat ovat suoraan pääsarjoissa; Kulikova pelaa Portugalissa ja Hietaranta Romaniassa.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | PORTUGALI
W15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ROMANIA

Tampere Open pelataan 16.-23.7.

Kesän yksi kohokohdista alkaa tulevana sunnuntaina. Tampere Open, ATP Challenger -ammattilaisturnaus, pelataan Tampereen Tenniskeskuksella 16.-23.7.

Sunnuntaina alkaa karsintapelit, johon on vapaa sisäänpääsy. Suomalaispelaajia on odotettavissa karsintaan useampia, varmuudella siellä on villin kortin saanut Peetu Pohjola ja lisää on tulossa ainakin kolmen jäljellä olevan villin kortin myötä. Pääsarjaan on villin kortin saanut hallitseva ulkokenttien Suomen mestari Patrick Kaukovalta. Pääsarjaan julkaistiin myös toinen villi kortti, kun Novak Djokovicin kaatajana tunnettu Jiri Vesely (entinen ATP-35) saapuu Tampereelle; lue lisää täältä.

SEURAA TAMPERE OPENIA

Turnauksen lipunmyynti tapahtuu suoraan kisapaikalta.

Junioreita maailmalla

Tällä viikolla on suomalaisjunioreita pelaamassa alla olevissa paikoissa.

J30 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | TANSKA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 1. KATEGORIA | ITÄVALTA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | PUOLA
ALLE 12-VUOTIAIDEN TENNIS EUROPE, 2. KATEGORIA | SAKSA

Jaa:

Seuraava uutinen: Djokovicin kaataja Vesely… →