Viikkoennakko 27/2018 – erittäin vilkas suomalaisviikko edessä

2.7.2018  |  13:20  |  Ennakot

Henri Kontinen, kuvaaja: Jesse Väänänen

Alkavalla viikolla on useita suomalaispelaajia, niin junioreita kuin ammattilaisia, tosi toimissa kansainvälisillä ja kansallisilla kentillä. Tänään käynnistyvä legendaarinen Wimbledon täyttää tenniksen ystävien aikataulut seuraavien kahden viikon ajan. Lisäksi SM-Liigacup tarjoaa tulevana viikonloppuna 6.-8.7. näyttäviä palloralleja Tampereen Tenniskeskuksella.

Henri Kontinen ja John Peers tavoittelevat menestystä Wimbledonissa

Henri Kontisen ja John Peersin valmistautuminen Wimbledoniin sujui erinomaisesti, kun pari juhli Queen´s Clubin ATP-500 –turnauksen mestaruutta reilu viikko sitten. Pari on saanut alleen hyviä harjoituksia ruoholla ja he suuntaavatkin turnaukseen innostuneina. Kolmanneksi sijoitettu suomalais-australialaispari kohtaa avauskierroksella argentiinalaisen Maximo Gonzalezin ja chileläisen Nicolas Jarryn keskiviikkona tai torstaina. Kontinen pelaa turnauksessa myös sekanelinpeliä brittiläisen Heather Watsonin kanssa.

LUE KONTISEN AJATUKSISTA TURNAUKSEN ALLA
KAAVIOT

SM-Liigacup isketään Tampereen Tenniskeskuksella 6.-8.7.

Tampereella selvitetään ulkokauden 2018 parhaat seurat tulevana viikonloppuna. SM-Liigacupien mestaruuksia puolustavat naisissa Smash ja miehissä Tampereen Tennisseura. Kahdeksan naisten sekä miesten joukkuetta tavoittelevat kultaisia mitaleita kauloihinsa – ketkä juhlivat sunnuntaina?

SM-Liigacupin ennakko julkaistaan huomenna. Turnauksen kaaviot ja aikataulut ovat nähtävillä Tennisässässä perjantaina puolen päivän jälkeen.

Heliövaara ja Niklas-Salminen $15,000 ITF-turnauksessa Hollannissa

Tuore ulkokenttien kaksinpelin Suomen mestari Harri Heliövaara ja Patrik Niklas-Salminen ovat tavoittelemassa palkintosijoja $15,000 ITF-turnauksessa Hollannissa. Suomalaiset ovat nelinpelissä ykkössijoitettuina ja Heliövaara niin ikään kaksinpelin puolella.

KAAVIOT

Laine tavoittelee nelinpelimestaruutta $25,000 ITF-turnauksessa Saksassa

Nelinpelin ja sekanelinpelin tuore ulkokenttien Suomen mestari Emma Laine on pelaamassa nelinpeliä $25,000 ITF-turnauksessa Saksan Aschaffenburgissa. Laine pelaa yhdessä yhdysvaltalaisen Chiara Schollin kanssa.

KAAVIOT

Otto Virtanen valmistautuu Wimbledoniin Roehamptonissa

Porsche Junior Team Finlandin Otto Virtanen pelaa ITF:n 1. kategorian junioriturnauksessa Roehamptonissa. Hän voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa ja toivottavasti matka jatkuu kohti päätöskierroksia. Kovatasoinen turnaus toimii valmistavana näytöksenä 7.7. alkaville Wimbledonin juniorisarjoille.

KAAVIOT

Alle 14-vuotiaiden Summer Cupit käynnissä Saksassa ja Ranskassa

Suomen alle 14-vuotiaat tytöt ja pojat, Porsche Junior Team Finland, ovat parhaillaan pelaamassa Summer Cupeja. Tyttöjen joukkueen muodostavat Laura Hietaranta, Sade Scharlin ja Stella Remander. Poikien edustusasuja kantavat  Axel Eriksson , Oliver Byskata ja Juho-Eric Biggs (kuvassa alhaalla). Sekä tytöt Saksassa että pojat Ranskassa ovat kärsineet avaustappiot ja joukkueet pelaavat maanantain ja tiistain aikana sijoitusottelut.

KAAVIOT & TULOKSET

Junioreita Maltalla, Liettuassa ja Virossa

Maltalla ja Liettuassa pelataan Tennis Europen 3. kategorian junioriturnaukset sekä Virossa ITF Juniors 4. kategorian turnaus. Maltalla ovat pelaamassa Espoon Tennisseuran Max ja Felix Alopaeus sekä Matias Torkki. Liettuassa on edustamassa Emma Kuusisto (JTS) ja Virossa palloja iskevät Roni Rikkonen (TaTS), Anttoni Kinnunen (Smash), Mikael Martikainen (HVS), Oskar Antinheimo (HVS), Aleksi Löfman (HVS), Otto Leikola (HVS), Ella Haavisto (TaTS), Emma Eerola (TaTS), Lotta Heiskanen (TaTS), Emilia Salo (ViTes), Cecilia Johansén (TVS) ja Adelina Björni (EVS).

MALTAN TURNAUSKAAVIOT
LIETTUAN TURNAUSKAAVIOT
VIRON TURNAUSKAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: SM-Liigacup isketään Tampereen… →