Viikkoennakko 24/2019 – 21-vuotiaiden SM-kilpailut Hangossa, kansainvälinen junioriturnaus Nastolassa ja ammattilaisia maailmalla

10.6.2019  |  12:21  |  Ennakot

Kotimaan kentillä riittää seurattavaa, kun Nastolassa on käynnissä alle 14- ja 16-vuotiaiden kansainvälinen junioriturnaus sekä viikonloppuna isketään alle 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut Hangossa ja Luokkamestaruussarjan vuoden kolmannet osakilpailut neljällä eri paikkakunnalla. Lisäksi ammattilaiskentillä ovat Harri Heliövaara, Oona Orpana ja Liisa Vehviläinen.

21-vuotiaiden SM-kilpailut Hangossa 14.-16.6.

Hangon tenniskesä jatkuu tulevana viikonloppuna, kun Appelgrenintien varrella olevilla kentillä pelataan alle 21-vuotiaiden ulkokenttien SM-kilpailut. Turnaus on samalla vuoden 4. TEHO Sport Finnish Junior Tennis Tourin kilpailu. Poikien kaksinpelin kärkisijoitettuina ovat hallitseva 21-vuotiaiden sisä- ja ulkokenttien Suomen mestari Masi Sarpola (JTS, yllä kuvassa) ja tämän vuotista sarjan kokonaiskilpailua johtava Roni Rikkonen (TaTS). Tyttöjen sarjan korkeimmalle ovat sijoitettuina Annika Hakovirta (ÅLK) ja Emelie Gabran (HVS).

Turnaus alkaa perjantaina poikien kaksinpelin karsinnoilla ja lauantaina kruunataan jo ensimmäisiä mitalisteja sekä Suomen mestareita.

KAAVIOT

Nastolassa kansainvälinen alle 14- ja 16-vuotiaiden turnaus

Nastolassa pelataan tällä viikolla alle 14- ja 16-vuotiaiden 3. kategorian Tennis Europe -turnaus. Viikonlopun aikana pelattiin karsintaotteluita ja maanantaina alkoivat pääsarjat. Mukana on useita Porsche Junior Team Finlandin pelaajia.

KAAVIOT & AIKATAULUT

Viime viikolla hienosti pelannut Laura Hietaranta (lue lisää Lauran viime viikon otteista täältä) jatkaa otteluitaan kovatasoisessa alle 16-vuotiaiden turnauksessa Italiassa. Turnaus on korkeinta 1. kategoriaa.

ALLE 16-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ITALIA

Lisäksi monia suomalaisjunioreita on vauhdissa seuraavissa turnauksissa:

ALLE 12-, 14- JA 16-VUOTIAIDEN 1./2. KATEGORIA TENNIS EUROPE | LATVIA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | SVEITSI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | HOLLANTI

Heliövaara, Orpana ja Vehviläinen ammattilaisturnauksissa

Harri Heliövaara pelaa Yhdysvalloissa $54,160 ATP Challenger -turnauksessa. Heliövaara pelaa niin kaksin- kuin nelinpeliä. Kaksinpelin avauksessa on vastassa kiinalainen Zhizhen Zhang. Nelinpelissä Heliövaara/Alex Lawson ovat kolmanneksi sijoitettuja ja he kohtaavat yhdysvaltalaisen villin kortin saaneen parin Cannon Kingsley/John Mcnally.

KAAVIOT

Oona Orpana palaa treenitauolta kilpakentille Tsekissä, jossa pelataan $25,000 ITF World Tennis Tourin kilpailu. Orpana on suoraan pääsarjassa, jonka kaavioita ei ole vielä julkaistu. Israelissa on pelaamassa Liisa Vehviläinen, joka pyrkii karsintojen kautta pääsarjaan palkintoarvoltaan 25,000 dollarin kilpailussa.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TSEKKI
$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ISRAEL

Luokkamestaruussarjan osakilpailut Vantaalla, Hyvinkäällä, Lempäälässä ja Lohjalla

Luokkamestaruussarjan kolmannet osakilpailut pelataan tulevana viikonloppuna. B-luokka pelataan Valko-Pallon, C-luokka Hyvinkään Tennisseuran, D-luokka Lempäälän Tennisseuran ja E-luokka Lohja-Tenniksen isännöiminä. Katso sarjan pistetilanteet täältä.

B-LUOKKA | VALKO-PALLO, VANTAA
C-LUOKKA | HYVINKÄÄN TENNISSEURA, HYVINKÄÄ
D-LUOKKA | LEMPÄÄLÄN TENNISSEURA, LEMPÄÄLÄ
E-LUOKKA | LOHJA-TENNIS, LOHJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Katso kesällä Suomessa… →