Viikkoennakko 24/2018 – Mia Eklund pelaa Barcelonassa ja Otto Virtanen Saksassa

11.6.2018  |  10:32  |  Ennakot

Tällä viikolla suomalaispelaajia pelaa Euroopan turnauksissa sekä Thaimaan Nonthaburissa pelattavassa junioriturnauksessa. Mia Eklund osallistuu Barcelonan turnauksessa sekä kaksinpeliin että nelinpeliin yhdessä Kolumbian Maria Fernanda Herazo Gonzalesin kanssa. Otto Virtanen pelaa Offenbachissa Saksassa. Pajulahdessa pelataan Tennis Europe -kilpailua ja lisäksi suomalaisia on mukana myös Latviassa pelattavassa TE -kilpailussa. Kansallisia kilpailuja pelataan myös ympäri Suomea esimerkkinä senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut Vantaalla ja 9v Miditourin osakilpailu Kempeleessä ja Pajulahdessa. Mielenkiintoinen tennisviikko siis luvassa!

$25,000 Barcelona

Mia Eklund selviytyi karsintojen kautta kilpailun pääsarjaan. Eklundin turnaus käynnistyy maanantaina nelinpelillä.

Lisätietoa turnauksesta

ITF Grade 1, Saksa

Otto Virtanen on mukana kovatasoisessa turnauksessa Saksan Offenbachissa. Suomen Davis Cup -joukkueen kuopuksen otteita voi seurata alla olevan linkin kautta.

Lisätietoa turnauksesta

ITF Grade 5, Thaimaa

Thaimaan Nonthaburissa pelattavassa junioriturnauksessa ovat suomalaisista mukana Roni Rikkonen, Oliver Saarinen, Iiro Vasa, Roni Hietaranta, Laura Hietaranta, Emilia Salo, Ines Ojanpää

Lisätietoa turnauksesta

TE 14 & 16, Category 3, Pajulahti

Pajulahdessa pelattavassa turnauksessa on mukana paljon suomalaispelaajia. Osallistujalista löytyy täältä.

TE 12 & 16 Category 3, Latvia

Latvian turnauksen pelipaikkana on Riika. Suomalaisista ovat mukana Otso Martikainen, Markus Vainikka (12v.) ja Indrek Soome (16v.)

Lisätietoa turnauksesta

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Nuorten SM-kisoissa yllätyksiä… →