Tennistä jokaiselle –hanke mahdollistaa lasten tennisharrastuksen aloittamisen

8.6.2018  |  13:28  |  Artikkeli, Yhteistyökumppanuudet

Viime kesänä käynnistynyt Tennistä jokaiselle -hanke saa jatkoa myös tänä kesänä. Suomen Tennisliiton, Cinia Oy:n, Suomen Tenniksen Tukisäätiön ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n yhteistyössä toteutettavalla hankkeella halutaan tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuus tennisharrastuksen aloittamiseen.

Tennistä jokaiselle -hanke toteutettiin viime vuonna osana Suomi100 -juhlavuoden ohjelmaa. Sen myötä 100 lasta sai harrastusvälineet ja pääsi mukaan tennisseurojen kesäleireille. Kyseessä olivat lapset, joilla ei muuten olisi ollut mahdollisuutta osallistua leireille. Hope ry tunnetaan työstään vähävaraisten sekä kriisin kokeneiden perheiden tukena. Palaute kaikilta viime vuonna hankkeeseen osallistuneilta oli niin positiivista, että toimintaa päätettiin jatkaa. Hanke tarjoaa tänäkin kesänä 100:lle lapselle mahdollisuuden päästä mukaan tennisseurojen toimintaan. Mukana on seuroja ympäri maan. Kaikki osallistujat saavat viikon tenniskurssin lisäksi tennismailan, pallot ja tapaturmavakuutuksen.

– Tennistä jokaiselle on hieno yhteiskuntavastuukampanja, jonka avulla mahdollistetaan lasten toiveita ja annetaan mahdollisuus liikunnan riemuun. Tennisseurat ympäri Suomea ovat lähteneet innolla mukaan kampanjaan, mikä mahdollistaa tämän toiminnan. Suuret kiitokset pääyhteistyökumppanillemme Cinialle hankkeen kehittämisestä ja mahdollistamisesta sekä Hopelle yhteistyöstä, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

– Urheilu ja liikunta tarjoavat nuorille erinomaisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Tennis lajina sopii kaikenikäisille ja aloittaminen ohjatussa toiminnassa on helppoa. Kesäleiritoiminta on hyvä tapa tutustua ulkoilmalajeihin. On hienoa olla mukana mahdollistamassa lasten tennisharrastusta, sanoo Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila.

– Haluamme kiittää tämän hankkeen mahdollistajia sekä yhdistyksemme että lasten puolesta. Ilman sitä lapsilla ei olisi perheen tilanteen takia mahdollisuutta tällaisiin kokemuksiin. Kokemukset viime vuodelta olivat erinomaisia, joten on hienoa, että hanke jatkuu myös tänä kesänä. Lapset odottavat jo innolla, että pääsevät pelaamaan, kertoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

 

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä verkko-, järjestelmä- ja ohjelmistopalveluita sekä turvallisia pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen ja parantavat maailman toimivuutta. Vahva osaaminen kriittisissä järjestelmissä sekä oma yli 10 000 kilometrin laajuinen kuituoptinen runkoverkko Pohjois-Euroopassa mahdollistavat yrityksille tietoturvallisen IT-infrastruktuurin ja tulevaisuuden pilvipohjaisen toimintaympäristön. Cinian C-Lion1-merikaapeli vahvistaa Euroopan digitaalisia sisämarkkinoita tarjoamalla lyhimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopasta pohjoisen Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja Itäisen Euroopan markkinoille. Lisätietoa: www.cinia.fi

 Suomen Tennisliitto ry on tennisurheilun kattojärjestö Suomessa. Suomen Tennisliitto on Suomen Olympiakomitea ry:n, Euroopan tennisliiton ja Kansainvälisen tennisliiton jäsen. Liittoon kuuluu 170 seuraa, joiden jäsenmäärä on yhteensä yli 22 000. Liitto vastaa miesten Davis Cup -joukkueen ja naisten Fed Cup -joukkueen toiminnasta. Tennisliitto on perustettu jo 22. huhtikuuta 1911 Suomen Verkkopalloliiton nimellä. Lisätietoa: www.tennis.fi

 Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Lisätietoa: www.hopeyhdistys.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkoennakko 24/2018 – →