Viikkoennakko 23/2019 – Virtanen Ranskan avoimissa, Cinia JGP Hangossa ja senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut Vantaalla

3.6.2019  |  11:08  |  Ennakot

Henri Kontisen ja John Peersin taival katkesi sunnuntaina Ranskan avointen kolmannelle kierrokselle. Ranskassa on vielä menestystä tavoittelemassa Otto Virtanen poikien sarjassa.

Kansallisella rintamalla pelataan vuoden 3. Cinia Junior Grand Prix Hangossa ja senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailut Vantaalla.

Virtasen avausottelut maanantaina

Otto Virtanen pelaa viimeistä juniorivuottaan ja nyt on vuorossa vuoden toinen kohokohta Grand Slam -rintamalta, eli Ranskan avoimet.  Virtanen pelaa maanantaina sekä kaksin- että nelinpelin. Ensimmäisenä on vuorossa kaksinpeli espanjalaista Pablo Llamas Ruizia vastaan kentällä 11 päivän toisessa ottelussa noin klo 13:30 sekä päivän lopuksi Otto ja Harry Wendelken pelaavat nelinpelin avausottelun kentällä 13 paria Llamas Ruiz/JB Torres vastaan.

KAAVIOT

Heliövaara Yhdysvalloissa ja Tenhunen Ranskassa

Ammattilaisistamme kentillä ovat myös Harri Heliövaara ja pyörätuolitennispelaaja Taneli Tenhunen. Heliövaara pelaa Yhdysvalloissa Challenger -turnauksen nelinpeliä yhdessä Alex Lawsonin kanssa. Pari on turnauksen kolmanneksi sijoitettuna.

ATP CHALLENGER $81,240+H | YHDYSVALLAT

Tenhunen pelaa puolestaan Ranskassa 6.-9.6. Kiuruvedeltä lähtöisin oleva Tenhunen tähtää kohti Tokion 2020 paralympialaisia – lue kattavat artikkeli Tenhusen matkasta ja tavoitteista täältä.

ITF FUTURES SERIES | RANSKA

3. Cinia JGP kerää 10-16 -vuotiaat huippujuniorit yhteen Hangossa 3.-8.6.

Vuoden 3. Cinia JGP -osakilpailussa on runsas osallistujamäärä tavoittelemassa turnausvoittoja. Alkuviikosta pelaavat 14- ja 16-vuotiaat sekä loppuviikosta 10- ja 12-vuotiaat. Turnauksen järjestää Hangon Tenniskerho.

KAAVIOT

Laura Hietaranta kovatasoisessa Tennis Europe -turnauksessa Italiassa

Porsche Junior Team Finlandin Laura Hietaranta pelaa alle 16-vuotiaiden 1. kategorian Tennis Europe -turnauksessa Italiassa. Hietaranta on kaksinpelin ykkössijoitettuna. Suomalainen kiertää tulevan kuukauden osana ITF/Tennis Europe U16 Touring Teamia. Tähän ryhmään kutsutaan vuosittain lupaavia junioripelaajia.

Tämän viikon jälkeen on luvassa vielä kaksi korkeatasoista Tennis Europe -turnausta Italiassa ja yksi ITF World Tennis Tourin kilpailu Kreikassa.

ALLE 16-VUOTIAAT 1. KATEGORIA TENNIS EUROPE | ITALIA

Valko-Pallo isännöi senioreiden sekanelinpelin SM-kilpailuja 6.-9.6.

Senioreiden ulkokenttien SM-kilpailut alkavat tällä viikolla sekanelinpelin osalta. 35-80 -vuotiaat pelaavat Hiekkaharjun Tenniskeskuksella SM-mitaleista.

LISÄTIEDOT & KAAVIOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Virtanen tippui Ranskan… →