Viikkoennakko 2/2021 – Kulikova avaa kautensa Tunisiassa ja TEHO Sport Tennisliigan runkosarjat pelataan päätökseensä

11.1.2021  |  14:08  |  Ennakot

Anastasia Kulikova

Tällä viikolla katseet kiinnittyvät TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen päätöskierroksille 15.-16.1. ja ammattilaiskentillä Anastasia Kulikova avaa kautensa Tunisiassa.

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjojen päätöskierrokset 15.-16.1. – ketkä etenevät pudotuspeleihin?

TEHO Sport Tennisliigan kausi on edennyt ensimmäiseen vedenjakajavaiheeseen, eli runkosarjojen päätöskierrokset pelataan tulevana perjantaina ja lauantaina 15.-16.1. Naisten sarjassa pudotuspeleihin ovat matkalla Smash, HVS-Tennis, Tampereen Tennisseura ja Smash-Kotka sekä miehissä Smash, HVS, Helsingin Lawn-Tennis Klubi, Grani Tennis, TVS-Tennis ja TaTS. Viime viikonlopun tapahtumista pääset lukemaan täältä: lauantain kierros | sunnuntain kierros.

Tulevana perjantaina ja lauantaina on edessä täydet kierrokset molempina päivinä. Molempina pelipäivinä on hyvä kattaus myös otteluita Ruutu Urheilun kautta nähtävillä. Lauantain päätöskierroksella on kaksi ottelua selostettuna – Veli-Matti Markkanen selostaa ensin naisten ottelun TaTS – GT klo 13.00 ja perään miesten ottelun HVS – GT klo 17.00.

Joukkueet nimeävät keskiviikkona kokoonpanonsa viikonlopulle – näistä kokoonpanoista nimetään pelaavat kaksinpelaajat pelipäivän aamuna.

TEHO SPORT TENNISLIIGAN KOTSIVUT
RUUTU-LÄHETYKSET

I-divisioonassa myös runkosarjan päätösotteluita viikonloppuna

Suomen korkeimman sarjatason, TEHO Sport Tennisliiga, tavoin on myös toiseksi korkein sarjataso I-divisioona edennyt runkosarjojen päätöshetkille. Tulevana viikonloppuna pelataan miesten runkosarja loppuun ja naisissa jää vielä helmikuulle pelattavaa.

Voit lukea alla olevasta uutisesta tarkemmin I-divisioonan jatkopeleistä nousujen ja putoamisten suhteen.

I-DIVISIOONA 

Kulikova avaa kautensa Tunisiassa

Maajoukkuepelaaja Anastasia Kulikova, 20, avaa kautensa tällä viikolla Tunisiassa. Kulikova pelaa palkintoarvoltaan $15,000 ITF-turnauksessa. Turnauksen pääsarjoja ei ole vielä arvottu.

$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Yksilöllistä pelaajatukea myönnettiin… →