Viikkoennakko 2/2019 – Kontinen/Nielsen Aucklandissa ja TEHO Sport Tennisliiga jatkuu 12.-13.1.

7.1.2019  |  10:55  |  Ennakot

Vuoden toinen viikko tarjoilee seurattavaa niin kansainvälisesti kuin kansallisestikin. Henri Kontinen pelaa poikkeuksellisesti Frederik Nielsenin kanssa Aucklandissa, Otto Virtanen ja Alexandra Anttila valmistautuvat niin ikään Australian Avoimiin ja TEHO Sport Tennisliiga jatkuu lähes täysillä kierroksilla.

Kontinen/Nielsen Aucklandin ATP 250 -turnauksessa

Henri Kontinen (ATP-29) pelaa tällä viikolla yhdessä tanskalaisen Frederik Nielsenin (ATP-59) kanssa. Kontinen/Nielsen kohtaa tiistaina avauskierroksella hollantilaiset Robin Haasen (ATP-39) ja Matwe Middelkoopin (ATP-38). Ottelu pelataan tiistaina aamuyöllä.

Ensi viikolla käynnistyvässä vuoden ensimmäisessä Grand Slam -turnauksessa on suomalaisen rinnalla jälleen tuttu australialainen John Peers (ATP-28).

KAAVIOT

Porsche Junior Team Finlandin pelaajia Australiassa, Ruotsissa ja Yhdistyneessä Arabiemiirikunnassa

Junioreita löytyy myös maailmalta tällä viikolla. Australian Avoimien juniorikilpailuun ovat valmistautumassa Otto Virtanen ja Alexandra Anttila. Virtanen ja Anttila pelaavat 1. kategorian ITF World Junior Tennis Tourin kilpailussa Australian Traralgonissa 11.-16.1. Virtanen on suoraan pääsarjassa ja Anttila pyrkii karsintojen kautta pääsarjaan. Australian Avointen juniorisarjat pelataan 19.-26.1. Virtanen on tällä hetkellä ilmoittautuneiden listalla kolmanneksi korkeimmalle sijoitettu ja Anttila on toisella varasijalla karsintaan.

Lisäksi Malmön 4. kategorian ITF-junioriturnauksessa pelaavat Oskar Antinheimo ja Clarissa Blomqvist sekä Yhdistyneessä Arabiemiirikunnassa iskevät Iiro Vasa ja Oliver Saarinen saman arvoisessa turnauksessa.

1.KATEGORIA ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, TRARALGON 11.-16.1.
4.KATEGORIA  ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, MALMÖ 7.-12.1.
4.KATEGORIA  ITF WORLD JUNIOR TENNIS TOUR, FUJAIRAH 7.-12.1.

TEHO Sport Tennisliigan runkosarjan ratkaisun hetket käsillä

TEHO Sport Tennisliigassa tavoitellaan tulevana viikonloppuna 12.-13.1. tärkeitä pisteitä. Viikonlopun jälkeen on runkosarjaa jäljellä vain yksittäinen miesten ottelu 25.1. ja runkosarjan päätöskierrokset 26.1.

Lue lisää mihin tilanteeseen sarja jäi:
1) TEHO SPORT TENNISLIIGA PALAA JOULUTAUOLTA 12.-13.1. – RUNKOSARJA HUIPENTUU TAMMIKUUSSA
2) TEHO SPORT TENNISLIIGAN ALKUKAUDEN KOVIMMAT PELAAJAT

Ennakkoa viikonlopusta tulossa myöhemmin viikon aikana. Oheisista kuvista kannattaa laittaa mieluisat ottelut mieleen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittaudu mukaan alueellisiin… →