Viikkoennakko 15/2023 – Ruusuvuori ja Heliövaara Monte Carlon Masters-kilpailussa

11.4.2023  |  10:32  |  Ennakot

Kuluvalla viikolla suomalaisia on mukana Monte Carlon Masters-kilpailussa sekä Espanjassa Challenger- ja ITF-kiertueella.

Ruusuvuori ja Heliövaara Monte Carlon Masters-kilpailussa

Emil Ruusuvuori ja Harri Heliövaara pelaavat tällä viikolla Monte Carlon Masters 1000 -luokan kilpailussa. Kyseessä on kauden ensimmäinen massakentillä pelattava Masters-kilpailu.

Ruusuvuorelle (ATP-38) paikka pääsarjassa avautui takaoven kautta, kun hän pääsi lucky loserina pääsarjaan vetäytyneen pelaajaan tilalle. Suomalainen kohtaa tiistaina pääsarjan ensimmäisellä kierroksella klo 12.00 Jiri Leheckan (ATP-42). Ottelu on Ruusuvuoren kolmas Monte Carlossa sillä hän kukisti karsintojen ensimmäisellä kierroksella Hugo Nysin ja taipui sunnuntaina päätöskierroksella Jan-Lennard Struffille.

Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-11) ja Lloyd Glasspool (nelinpelin ATP-11) ovat turnauksen kuudenneksi sijoitettu pari ja kohtaavat ensimmäisellä kierroksella villin kortin saaneet Stan Wawrinka/Nicolas Mahut parin. Ottelu pelataan tiistaina Ruusuvuoren ja Leheckan kamppailun perään.

Suomalaisista Otto Virtanen pelasi uransa ensimmäistä kertaa Masters-kilpailun karsinnoissa. Virtanen kuitenkin taipui karsintojen avauskierroksella 6-1, 6-4 japanilaiselle Daniel Tarolle.

ATP MASTERS | MONTE CARLO

Niklas-Salminen ja Kulikova Espanjassa

Patrik Niklas-Salminen (nelinpelin ATP-98) jatkaa toista viikkoa putkeen Espanjan massakentillä yhdessä Bart Stevensin kanssa. Niklas-Salminen ja Stevens kohtaavat ensimmäisellä kierroksella hollantilaiset Jelle Sels/Sander Arends. Molemmat parit ovat sijoittamattomia Madridissa. Ottelu ei ole tiistain ohjelmassa.

ATP CHALLENGER 75 | ESPANJA

Anastasia Kulikova (WTA-302) teki paluun kilpakentille tällä viikolla. Suomen naisten kärkipelaaja on mukana 80000$ ITF-turnauksessa Espanjassa. Kulikova voitti karsintojen ensimmäisen kierroksen ottelun ja karsii pääsarjapaikasta tiistaina aikaisintaan klo 11.30 Ksenia Zaytsevaa vastaan.

W80 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Lisäksi ITF-kiertueella pelasi Espanjassa Peetu Pohjola, jonka tie katkesi karsintoihin.

M15 ITF WORLD TENNIS TOUR | ESPANJA

Junioreita maailmalla

Suomalaisjunioreita pelaa kuluvalla viikolla kansainvälisiä kilpailuja Latviassa, Lebanonissa ja Espanjassa.

J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LATVIA
J60 ITF WORLD TENNIS TOUR JUNIORS | LEBANON
ALLE 14-VUOTIAAT TENNIS EUROPE, 3. KATEGORIA | ESPANJA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tule mukaan –… →