Tule mukaan – Miten seuran valmennusjärjestelmä tukee lapsen innostumista ja sitoutumista tennikseen ja seuraan U10-vaiheessa?

12.4.2023  |  14:27  |  Seurat

Tennisliitto on mukana mailapelien yhteisessä Valmentaa kuin nainen -hankkeessa; tapahtuma on osa hanketta.

Tervetuloa kuuntelemaan Susanna Etumäen ajatuksia lasten tenniksestä ja seurojen valmennuksen kehittymisestä Laajasalon Tennishallille lauantaina 22.4. klo 14-17

Tapahtuman aikana käsitellään teemaa: ”Miten seuran valmennusjärjestelmä tukee lapsen innostumista ja sitoutumista tennikseen ja seuraan U10-vaiheessa?” Etumäki avaa Smashin Espoon toimipisteen valmennusjärjestelmää ja tilaisuudessa kuullaan, miten Olarissa on viimeisen viiden vuoden aikana kehitetty U10-toimintaa ja kehitetään edelleenkin. Etumäellä on pitkä kokemus seuratoiminnasta ja erityisesti lasten valmennuksesta. Tällä hetkellä hän toimii Smashissa Espoon toimipisteen U10-valmentajana (Red & Orange-tiimien vastuuvalmentaja). 

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 20.4. mennessä alla olevan lomakkeen kautta. Tapahtuma järjestetään osana valmentaa kuin nainen -hanketta ja osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Junioreiden SM-liigacup 6.-9.8.… →