Viikkoennakko 10/2020 – Davis Cup -joukkue Meksikossa

2.3.2020  |  05:30  |  Ennakot

Syyskuun 2019 ikimuistoisia tunnelmia Espoo Metro Areenalta.

Vuoden kymmenes viikko tuo tullessaan Davis Cup -maaottelun Meksikon ja Suomen välillä. Cinia Davis Cup Team Finland hakee voittoa Meksikosta 6.-7.3. Lisäksi ammattilaiskiertueella on kaksi pelaajaa vauhdissa sekä kansainvälisillä juniorikentillä on jälleen vilkasta.

Davis Cup -joukkue pyrkii säilyttämään paikkansa I-ryhmässä – ottelut pelataan Meksikossa 6.-7.3.

Miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Meksikon vieraskentällä ensi viikolla 6.-7.3. Suomen joukkueessa ovat Henri KontinenPatrik Niklas-SalminenHarri HeliövaaraOtto Virtanen ja pelaaja-kapteeni Jarkko Nieminen. Lue lisää Suomen ja Meksikon joukkueiden nimeämisistä täältä.

Meksikon ja Suomen välisen otteluparin voittaja säilyttää paikkansa Davis Cupin I-ryhmässä ja tappion kokenut joutuu hakemaan vauhtia II-ryhmästä.

Ottelut pelataan Club Deportivo La Asuncion -tenniskeskuksessa Metepecissa. Metepec sijaitsee noin 50 kilometriä maan pääkaupungista Mexico Citystä ja pelipaikka on yli 2600 metriä meren pinnan yläpuolella. Kotijoukkue on valinnut pelialustaksi massan.

– Emme missään nimessä pelkää olosuhteita, mutta niitä tulee kunnioittaa. Menemme viikkoa aikaisemmin pelipaikalle tutustumaan ja valmistautumaan olosuhteisiin. Olosuhde ja siihen tottuminen on tämän otteluparin ratkaiseva tekijä. Terveenä pysymisen ja hyvän valmistautumisen kautta meillä on täydet mahdollisuudet voittoon, kommentoi Nieminen olosuhteita.

LUE LISÄÄ KAPTEENI NIEMISEN MIETTEISTÄ

Perjantaina pelataan kaksi kaksinpeliä alkaen paikallista aikaa klo 12:00 (Suomen aikaa 20:00) ja lauantaina ovat vuorossa nelinpeli sekä tarvittaessa kaksi kaksinpeliä alkaen klo 10:00 (Suomen aikaa 18:00).

DAVIS CUPIN KOTISIVUT & SEURANTA

Kulikova Etelä-Afrikassa – Sarpola hakee pääsarjapaikkaa Tunisiassa

Tällä viikolla ammattilaiskentillä on hieman hiljaisempaa, kun kaksi pelaajaa on vauhdissa ITF-kiertueella. Anastasia Kulikova (WTA-521) pelaa Etelä-Afrikassa ja Masi Sarpola (ATP-1749) Tunisiassa. Sarpola aloitti ottelunsa sunnuntaina kahdella karsintavoitolla ja tavoittelee pääsarjapaikkaa maanantaina karsintafinaalissa.

$25,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | ETELÄ-AFRIKKA
$15,000 ITF WORLD TENNIS TOUR | TUNISIA

Porsche Junior Team Finland: Vilkasta alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella – Vasa ja Hietaranta kovatasoisessa turnauksessa Thaimaassa

Alle 18-vuotiaiden ITF-kiertueella riittää tällä viikolla jännitettävää suomalaisittain, kun pelaajia on Thaimaassa, Slovakiassa, Ruotsissa ja Virossa. Iiro Vasa ja Laura Hietaranta iskevät palloja kovatasoisessa 1. kategorian turnauksessa Thaimaassa.

ALLE 18-VUOTIAIDEN 1. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | THAIMAA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 3. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | SLOVAKIA
ALLE 18-VUOTIAIDEN 4. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI
ALLE 18-VUOTIAIDEN 5. KATEGORIA ITF WORLD TENNIS TOUR | VIRO

Jaa:

Seuraava uutinen: Nieminen: ”Paineettomat pallot… →