Vehviläinen ja Haavisto kärkisijoitettuina TEHO Sport Finnish Tourilla Savonlinnassa

19.8.2020  |  13:41  |  Ennakot

Savonlinnan Verkkopalloseura (SVS) järjestää tulevana viikonloppuna naisten TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailun. Turnauksen kärkisijoitetut pelaajat ovat Liisa Vehviläinen (ÅLK) ja Ella Haavisto (Smash).

Kellarpellon laadukkailla massakentillä nähdään kovatasoista tennistä lauantaina ja sunnuntaina. TEHO Sport Finnish Tour alkaa lauantaina klo 9.00 ensimmäisen kierroksen otteluilla ja päivän aikana pelataan myös puolivälierät klo 13.30 alkaen. Sunnuntaina pelataan välierät klo 9.00 ja loppuottelu kruunaa viikonlopun klo 12.00.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Turnauksen ykkössijoitettuna on Åbo Lawn-Tennis Klubbin varmalyöntinen Liisa Vehviläinen, joka on hallitseva Finnish Tourin kokonaiskilpailun voittaja. Hänen kanssaan sijoitettuina pelaajina ovat hallitseva ulkokenttien SM-hopeamitalisti Ella Haavisto (Smash, artikkelikuvassa), naisten nelinpelin SM-kultamitalisti ja nuorten maajoukkuepelaaja Stella Remander (Lo-Te) sekä vahva Finnish Tour -pelaaja Venla Ahti (Smash-Kotka).

Sijoitettujen pelaajien ulkopuolella on myös muita mielenkiintoisia pelaajia. Paikalle ovat palloja tulossa lyömään maajoukkuepelaaja ja SM-pronssimitalisti Laura Hietaranta, nuorten maajoukkuepelaaja ja 18-vuotiaiden Suomen mestari Sade Scharlin sekä virolainen Maileen Nuudi.

Jännitettävää heti avausotteluista lähtien – kuka vie mestaruuden?

Mestaruudesta on pelaamassa yhteensä 14 pelaajaa. Kärkisijoitettuina pelaajina ovat Vehviläinen ja Haavisto suoraan puolivälierissä. Heitä molempia odottaa varmuudella nuori ja kova haastaja, sillä yläkaaviossa Vehviläistä vastaan asettuu voittaja ottelusta Hietaranta – Emma Kuusisto (JTS) ja alakaaviossa Haavistoa haastamaan tulee voittaja ottelusta Scharlin – Eeva Ristola (Smash-Kotka).

Kuinka pitkälle yltää puolestaan 20-vuotias virolainen Nuudi (paras WTA-ranking 1126)? Hän avaa urakkansa Emilia Hartmania (TaTS) vastaan.

Jokaisessa otteluparissa riittää jännitettävää heti alusta alkaen – kysymys kuuluu: kenen vire riittää turnausvoittoon asti? Tervetuloa seuraamaan paikan päälle.

Tulosseurannat löytyvät tuttuun tyyliin Tennisässästä alla olevien linkkien kautta. Turnauksesta ei lähetetä livestreamia.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Tähtiloistoa Hämeenlinnan TEHO… →