Tähtiloistoa Hämeenlinnan TEHO Sport Finnish Tourilla – kärkisijoitettuina Niklas-Salminen, Zopp, Heliövaara ja Virtanen

19.8.2020  |  14:44  |  Ennakot

Tulevana viikonloppuna 21.-23.8. isketään miesten TEHO Sport Finnish Tourin osakilpailu Hämeenlinnassa. Aulangon idyllisessä tennisympäristössä on luvassa erittäin kovatasoinen turnaus, jonka kärkisijoitettuina ovat ammattilaispelaajat Patrik Niklas-Salminen (HVS, artikkelikuvassa), virolainen Jürgen Zopp, Harri Heliövaara (Sata) ja Otto Virtanen (HVS).

Turnauksen ensimmäinen kierros pelataan perjantaina klo 12.00 alkaen – luvassa on yhteensä 16 ottelua. Lauantaina pelataan toinen kierros klo 10.00 alkaen ja puolivälierät klo 14.00 alkaen. Mestaruus ratkaistaan sunnuntaina, jolloin pelataan ensin välierät klo 11.00 ja loppuottelu klo 16.00. Turnausjärjestäjänä toimii Hämeenlinnan Tennisseura.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Kärkisijoitettuina pelaajina ovat Suomen miesten maajoukkuepelaajat kovasyöttöinen Niklas-Salminen (ATP-429), monipuolinen taituri Heliövaara (ATP-613) ja kovista peruslyönneistään tunnettu Virtanen (ATP-728). Kovuutta ja taitoa aivan maailman huipulta tuo myös toiseksi sijoitettu 32-vuotias virolainen Zopp (ATP-540), joka on parhaimmillaan ollut ATP-listalla sijalla 71 vuonna 2012. Zopp on edustanut Viroa Davis Cupissa vuodesta 2006 alkaen ja hän on pelannut kaikissa Grand Slam -turnauksissa yltäen parhaimmillaan Ranskan avointen kolmannelle kierrokselle vuonna 2018.

Heidän kanssaan ovat sijoitettuina virolainen Kenneth Raisma (ATP-944), Eero Vasa (ATP-1154), Lauri Kiiski ja Siim Troost (ATP-1617). Mukana ovat myös Suomen listan TOP15-pelaajista viime vuoden Hämeenlinnan finalisti Masi Sarpola (HVS), Juho Paukku (Break Point) ja Aleksi Löfman (HVS).

Masi Sarpola ylsi viime vuonna Aulangon kentillä aina finaaliin asti

Kärkisijoitettujen lyöntien tahdissa vai nouseeko yllättäjiä?

Mikäli ennakkosijoitukset pitävät paikkansa, tultaisiin puolivälierissä näkemään seuraavat otteluparit:

  • [1] Patrik Niklas-Salminen, HVS – [7] Lauri Kiiski, TaTS
  • [2] Jürgen Zopp, Viro – [8] Siim Troost, Viro
  • [3] Harri Heliövaara, Sata – [5] Kenneth Raisma, Viro
  • [4] Otto Virtanen, HVS – [6] Eero Vasa, ÅLK

Kuten tennistä seuraavat tietävät ovat yllätykset ja sijoitettujen pelaajien tippumiset kuitenkin täysin mahdollisia. Varmaa on se, että Hämeenlinnassa nähdään yksi kovatasoisimmista TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailuista vähään aikaan.

Avauskierroksella nähdään jo varmasti tasaisia ja laadukkaita otteluita. Yhteensä perjantaina pelataan 16 ottelua – esimerkiksi luvassa ovat seuraavat otteluparit: [1] Niklas-Salminen – Johannes Seeman (Viro), [2] Zopp – Milos Vujasinovic (HVS), [3] Heliövaara – Rasmus Lindström (Smash), [4] Virtanen – August Ehrnrooth (HLK) sekä villit kortit saaneiden hämeenlinnalaispelaajien taistot Osmo Tuomisto (HTS) – Leevi Säätelä (HVS) ja Roope Heino (HTS) – [8] Troost.

Turnauksen voittaja kuittaa 2000 euroa, toiseksi tullut 1000 euroa, välieräpelaajat 500 euroa ja puolivälieräpelaajat 250 euroa.

Tulosseurannat löytyvät tuttuun tyyliin Tennisässästä alla olevien linkkien kautta. Turnauksesta ei lähetetä livestreamia.

KAAVIOT
OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Infoa sisäkauden sarjatenniksestä… →