Vasa/Vasa juhlivat turnausvoittoa Helsingin ITF-ammattilaisturnauksessa

12.8.2022  |  14:21  |  Raportit

Eero ja Iiro Vasa voittivat nelinpelin ITF-ammattilaisturnauksen Helsingin Meilahdessa.

Turkulaisveljekset jatkoivat väkeviä otteitaan nelinpelikentillä ITF-kiertueella. Hallitsevat Suomen mestarit olivat viime viikolla loppuottelussa Virossa ja kesäkuun alussa he voittivat Vaasassa pelatun ammattilaisturnauksen. Toiseksi sijoitetut Vasa/Vasa urakoivat perjantaina välierän ja loppuottelun. Ensin he voittivat välierässään kolmanneksi sijoitetut ranskalaiset Alexandre Aubriot/Mathieu Scaglia 6-2, 6-2 ja finaalissa kaatuivat neljänneksi sijoitetut virolaiset Johannes Seeman/Siim Troost 5-7, 6-4, 10-6.

Turnausvoitto on Vasojen neljäs yhteinen ITF-kiertueella ja toinen tänä vuonna. 25-vuotias Eero on nelinpelin maailmanlistalla sijalla 549 ja 19-vuotias Iiro 581.