Ilmoittautuminen sisäkauden sarjatennikseen käynnissä 4.8.-14.9.

5.8.2022  |  13:51  |  Yleinen

Sisäkausi 2022-23 yleisen sarjatenniksen osalta lähenee kovaa vauhtia. Ilmoittautuminen sarjaan on nyt käynnissä.

Sisäkauden sarjatennikseen ilmoittautuminen käynnissä TennisÄssässä

Ilmoittautuminen sisäkaudelle 2022-23 on alkanut. Joukkueiden tulee vahvistaa osallistuminen sisäkauden sarjatennikseen oman seuran sarjamanagerin toimesta TennisÄssän kautta. Kaikkien seurojen tulee ilmoittaa joukkueet TennisÄssän kautta aina TEHO Sport Tennisliiga Cupista 5. divisioonaan asti. Merkitsethän myös mahdolliset vetäytymiset joukkueiden kohdalta TennisÄssään. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa joukkueen kapteenin tiedot. Ilmoittautuminen päättyy 2-divisioonasta alaspäin 14.9.

Sisäkauden 2022-2023 peliaika 2-5.divisioonien osalta on 14.10.2022 – 30.4.2023. Nousukarsinnat pelataan 12.-14.5.2022. Sarjojen lohkot julkaistaan 30.9.

SISÄKAUSI 2022-23

Ohjeet ilmoittautumiseen sarjatennismanagereille:

1. Kirjaudu sisään TennisÄssään (www.tennisassa.fi)
2. Valitse vasemmalta valikosta seuran nimi ja ”Sarjatennisjoukkueen ylläpitäjä”
3. Valitse avautuvasta listasta oikea sarja eli ”Sisäkausi 2022-2023 : TEHO Sport Tennisliiga Cup ja 1.-5.divisioonat”
4. Valitse sivun keskivaiheilta oranssi nappi, jossa lukee ”Entry incomplete”
5. Sivulla näkyy kaikki seuranne aiemmin kaudella olleet joukkueet ja jokainen pitää vahvistaa osallistuvaksi tai vetäytyväksi: Valitse joukkueen riviltä oikealta ”Actions”.
Valitse ”Edit” mikäli joukkue on mukana tällä kaudella. Syötä avautuvaan ikkunaan joukkueelle kapteeni kohtaan ”Add team captain”. Naisten joukkueelle ei voi tässä vaiheessa syöttää mieskapteenia ja toisinpäin, syötä silloin tähän joku joukkueen pelaajista. Vahvista vielä klikkaamalla ”Tallenna”.
Valitse Withdraw mikäli joukkue ei ole mukana tällä kaudella. Voit antaa avautuvaan ikkunaan lisätietoja halutessasi, mutta vahvista vetäytyminen vielä klikkaamalla punaista ”Withdraw”-nappia.
6. Uuden joukkueen voit lisätä klikkaamalla sinisessä laatikossa olevaa painiketta ”ADD TEAM”.
7. Kun kaikki rivit on käyty läpi, valitse alhaalta vihreästä napista ”Submit”.

Seurasiirrot 14.9. mennessä

Myös sisäkauden seurasiirrot tulee tehdä 14.9. mennessä sekä varsinaisten edustusseurojen että yhden kauden sarjaedustuksien kohdalta. Seurasiirto lomakkeen voit täyttää täältä.

Sääntöuudistuksia tulevalle kaudelle

Tulevalle sisäkaudelle on tulossa uudistuksia sääntöihin ja käytäntöihin. Uudistuksien tavoitteena on helpottaa sarjatenniksen pelaamista sekä tehdä sarjasta houkuttelevamman. Uudistuksiin kuuluu mm. sarjaotteluiden aikataulun sopiminen ennakkoon ja pelaajien vapaampi liikkuvuus seuran sisällä. Kaikki kauden uudistukset löytyvät täältä.

Kysymyksissä liittyen sarjatennikseen voit olla yhteydessä toimisto@tennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa välieriin Virossa,… →