Vasa, Löfman ja Eerola jatkavat Vierumäellä

23.10.2019  |  19:25  |  Raportit

Kuva: Teemu Tiainen

Vierumäellä on käynnissä alle 18-vuotiaiden kansainvälinen junioriturnaus. Kyseessä on 4. kategorian ITF World Tennis Tourin kilpailu. Suomalaisista kaksinpelin puolivälieriin ovat selviytyneet Iiro Vasa, Aleksi Löfman (artikkelikuvassa) ja Oskari Eerola. Lisäksi nelinpelin välieriin ovat selviytyneet Peppi Ramstedt/Stella Remander.

Poikien kaksinpelin pääsarjassa aloitti yhteensä seitsemän suomalaispelaajaa. Toiselle kierrokselle ylsivät neljänneksi sijoitettu Vasa, Löfman, Eerola ja Otto Leikola. Leikolan oli suomalaisista taivuttava, mutta kolme muuta eteni hienosti kahdeksan parhaan joukkoon.

Poikien 2. kierros
[4] Iiro Vasa – Philip Florig (GER) 6-3, 6-3
Aleksi Löfman – Elwin Gauffin (SWE) 6-4, 6-4
Oskari Eerola – [7] Rudolfs Aksenoks (LAT) 3-6, 6-3, 7-5
Otto Leikola – Max Hans Rehberg (GER) 4-6, 6-2, 4-6

Torstaina Vasa ja Eerola kohtaavat toisensa puolivälierässä ja Löfman haastaa ruotsalaisen Michael Minasyanin. Löfman aloittaa päivän klo 10:00, jonka jälkeen on vuorossa Vasan ja Eerolan ottelu.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Iiro Vasa, kuva: Teemu Tiainen

Tyttöjen kaksinpelissä ei ole enää mukana suomalaisia. Toiselle kierrokselle ylsivät Ella Haavisto, Sade Scharlin ja Emma Eerola.

Tyttöjen 2. kierros
[2] Ella Haavisto – Elisabeth Iila (EST) 3-6, 0-1 rtd
Sade Scharlin – Mariya Dolzhenko (UKR) 6-2, 3-6, 1-6
Emma Eerola – [1] Tatiana Barkova (RUS) 6-7, 2-6

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Ramstedt/Remander nelinpelin välieriin

Nelinpeleissä on jatkossa vielä yksi suomalaispari. Poikien puolella suomalaiset ovat tippuneet, mutta tyttöjen välieriin ovat itsensä pelanneet Peppi Ramstedt ja Stella Remander.

Sijoittamaton parivaljakko voitti avausottelussaan neljänneksi sijoitetut Tatiana Barkovan (RUS) ja Darta Daleckan (LAT) 7-5, 3-6, 10-6 ja keskiviikon puolivälierässä Ksenia Agureevan (RUS) ja Aurelia Rigan (EST) 6-0, 6-2.

Torstain välierässä aikaisintaan klo 13:00 he kohtaavat virolaisparin Elisabeth Iila/Liisa Varul.

KAAVIOT & OTTELUOHJELMA

Jaa:

Seuraava uutinen: Heliövaaralle, Niklas-Salmiselle ja… →