Heliövaaralle, Niklas-Salmiselle ja Virtaselle villit kortit Tali Openiin – pääsarjassa kova pelaajakaarti

23.10.2019  |  20:15  |  Ennakot

Paluun kansainväliseen kilpailukalenteriin tekevä Tali Open 11.-17.11. julkaisi tiistaina neljälle pelaajalle myönnetyt villit kortit – suomalaisista pääsarjapaikat saivat Harri Heliövaara, Patrik Niklas-Salminen ja Otto Virtanen. Emil Ruusuvuori on myös suoraan pääsarjassa, jossa on mukana peräti neljä TOP100-pelaajaa.

Helsingissä Talin Tenniskeskuksessa on pelattu ATP Challenger -turnaus viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Jarkko Nieminen ja Henri Kontinen juhlivat turnauksen nelinpelivoittoa. Nieminen ja Kontinen voittivat turnauksen myös vuonna 2013 ja tuolloin otti myös Nieminen kaksinpelimestaruuden.

LIPUNMYYNTI

Viimeisimmät vuodet ATP Challenger -tason otteluista on nautittu kesän perinteikkäässä Tampere Openissa. Nyt villin kortin saaneet 30-vuotias Heliövaara (ATP-787) ja 22-vuotias Niklas-Salminen (ATP-545) pelasivat tänä kesänä myös Tampereella. Niklas-Salminen ylsi kaksinpelissä hienosti 16 parhaan joukkoon ja parivaljakko marssi yhdessä nelinpelin välieriin asti. 18-vuotias Virtanen (ATP-1143) tekee puolestaan paluuta kilpakentille kyynärpäävamman jäljiltä – Virtanen ei ole pelannut turnauksia sitten kesän poikien Wimbledonin. Villi kortti myönnettiin myös tämän hetkiselle junioreiden maailmanlistan ykköselle tsekkiläiselle Jonas Forejtekille (ATP-527). Turnauksella on vielä yksi villi kortti jakamatta ja sen saaja ilmoitetaan myöhemmin.

Läpimurtovuottaan pelaava 20-vuotias Ruusuvuori (ATP-148) on rankinginsa puolesta suoraan pääsarjassa. Ruusuvuori on voittanut tänä vuonna peräti kolme kaksinpelin ATP Challenger -turnausta. Turnaukseen ilmoittautuneiden lista on komeaa katseltavaa, sillä joukossa on peräti neljä TOP100-pelaajaa: Japanin Yoshihito Nishioka (ATP-68), Ruotsin suurlupaus Mikael Ymer (ATP-74), Australian Alexei Popyrin (ATP-88) ja Bosnia-Hersegovinan Damir Dzumhur (ATP-92). Lisäksi mukana on kymmenen pelaajaa sijoilta 100-150, muun muassa Henri Laaksonen (ATP-105) ja Thomas Fabbiano (ATP-111), .Eli luvassa on äärimmäisen kovatasoinen ATP Challenger -turnaus.

KATSO PELAAJALISTAUS
LIPUNMYYNTI

Pelaajalistaukseen voi tulla kuitenkin tulla muutoksia vetäytymisten johdosta.

Seuraa Tali Openia pysyäksesi mukana ajankohtaisissa asioissa: Kotisivut | Facebook | Instagram

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasa kaksinpelin välieriin… →