Vasa kaksinpelin välieriin ja nelinpelin loppuotteluun – myös Hietaranta nelinpelifinaalissa

18.8.2023  |  19:18  |  Raportit

Eero Vasa ja Laura Hietaranta ovat vahvassa iskussa ITF-ammattilaiskiertueella.

Vasa eteni perjantaina kaksinpelin välieriin ja nelinpelin loppuotteluun Ruotsissa. Päivän kaksinpelissään Vasa (ATP-1371) kukisti karsinnoista puolivälieriin yltäneen hollantilaisen Stijn Pelin (ATP-1995) 6-3, 7-6(7). Lauantaisessa välierässä on vastassa ykköseksi sijoitettu monacolainen Valentin Vacherot (ATP-286).

Myös nelinpelissä Vasa ja ruotsalainen Olle Wallin ovat edenneet voitosta voittoon. He hakevat turnausvoittoa lauantaina; finaalivastus ei ole vielä selvillä.

Vasa ei ole voittanut urallaan vielä kaksinpelin ammattilaisturnausta, sen sijaan nelinpelissä täysosumia on jo kahdeksan.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

Serbiasta kantautuu myös iloisia suomalaisuutisia, kun Hietaranta ja italialainen Diletta Cherubini marssivat nelinpelin loppuotteluun. He saavat lauantaisessa mestaruustaistossa vastaansa parin Elena Milovanovic/Ivana Popovic.

Hietaranta, joka viikko sitten ylsi uransa toistaiseksi parhaimpaan kaksinpelin maailmanlistalukemaan 518, on voittanut urallaan kaksi kaksinpelin ja neljä nelinpelin ammattilaisturnausta.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA

20230211 Helsinki. Tennisliigan finaalitapahtuma Talin tenniskeskus. Kuvaaja Vesa Koivunen

Jaa:

Seuraava uutinen: Vasalle uran yhdeksäs… →