Vasalle uran yhdeksäs nelinpelin ITF-turnausvoitto – Hietarannalle finaalitappio

19.8.2023  |  18:36  |  Raportit

Eero Vasa juhlii nelinpelin ITF-ammattilaisturnausvoittoa Ruotsissa.

Alkukesästä tullut loukkaantuminen alkaa olla kaukainen muisto Vasalle, joka otti kauden toisen ja uran yhdeksännen nelinpelin ammattilaisturnausvoiton yhdessä ruotsalaisen Olle Wallinin kanssa $25,000 ITF-kisassa Ruotsissa. Loppuottelussa Vasa/Wallin kukisti parin Noah Schlagenhauf/Isac Strömberg 7-6(6), 6-2.

Vasalla kulki myös erinomaisesti kaksinpelissä, jossa hän ylsi välieriin asti; ykkössijoitettu monacolainen Valentin Vacherot (ATP-286) oli kuitenkin etevämpi 6-3, 7-5. Vasa löytyy nelinpelin maailmanlistalta lukemasta 337 ja kaksinpelissä 1371.

”Oli hyvä viikko! Päällimmäisenä on tällä hetkellä vähän hampaankolossa tuo kaksinpelin välierä. Siinä oli paikkoja ja mahdollisuuksia mennä ihan loppuun asti. Mutta tosi tyytyväinen olen viikkoon, sillä odotukset eivät olleet kauhean korkealla viime aikojen johdosta. Treenit ovat olleet tosi vähässä ja käytännössä hyppäsin loukkaantumisen jälkeen suoraan kisakentälle heinäkuussa Tampere Openissa. Nyt on takana kisaamista yli kuukausi ja kyllä se kisa- ja pelikuntokin sieltä paranee koko ajan; onhan ne pelitkin treeniä. Nelinpelissä on tuntunut tosi hyvältä heti paluusta alkaen. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyn pelejä”, kertoi Vasa.

M25 ITF WORLD TENNIS TOUR | RUOTSI

Myös Serbiassa oli aihetta suomalaisten hymyyn, sillä Laura Hietaranta ja italialainen Diletta Cherubini ylsivät nelinpelissä finaaliin. Elena Milovanovic/Ivana Popovic vei tällä kertaa pidemmän korren erin 6-4, 6-1.

W25 ITF WORLD TENNIS TOUR | SERBIA

Jaa:

Seuraava uutinen: Savolaiselle ja parille… →