Vapaaehtoiseksi Suomi – Uusi-Seelanti maaotteluun, tervetuloa!

5.8.2022  |  07:00  |  Yleinen

Suomen miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Uuden-Seelannin 16.-17.9.2022 Espoo Metro Areenalla. Ottelun panoksena on paikka Davis Cup Qualifiers -tasolla, eli voitolla Suomi pääsisi uudestaan tavoittelemaan paikkaa maailman parhaiden maiden Davis Cup Finals -lopputurnaukseen alkuvuonna 2023. Ottelu koostuu kahdesta perjantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä yhdestä nelinpelistä ja kahdesta kaksinpelistä lauantaina. Luvassa on jälleen ikimuistoinen ja viihdyttävä tapahtuma – etsimme nyt tiimiimme vapaaehtoisia!

Vapaaehtoiset tukevat ja auttavat organisaatiota monipuolisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. lipunmyynnin avustaminen, opastaminen areenalla ja aktiviteettialueella, VIP-vieraiden vastaanotto ja neuvonta sekä toimitsijaruokailun avustaminen. Myös, kerro meille missä sinun vahvuutesi piilevät ja katsotaan roolituksesi mieluisaksi. Tarjoamme vapaaehtoisille mieluisan ja innostavan työympäristön, paidan, ruokailut tapahtumassa ja yhteisen erillisen päivällisen.

Mikäli sydämesi sykkii tennikselle ja nautit urheilutapahtumista sekä muiden kanssa toimimisesta, täytä alla oleva lomake ja tule osaksi vapaaehtoistiimiä! Vapaaehtoishaku on käynnissä 22.8. asti ja mukaan valitaan ensisijaisesti molempiin pelipäiviin sitoutuvat.

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

Davis Cup: vapaaehtoishaku Suomi - Uusi-Seelanti

  • Alla on lueteltu esimerkkejä vapaaehtoisten eri toimenkuvista. Voit halutessasi valita sinulle mieluisimmat tehtävät alla olevista vaihtoehdoista. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Ilmoittautuminen sisäkauden sarjatennikseen… →