Vapaaehtoiseksi Suomi – Belgia maaotteluun 4.-5.3.2022 – haku on käynnissä 16.2. saakka

3.2.2022  |  15:27  |  Seurat

Suomen miesten maajoukkue kohtaa Belgian 4.-5.3.2022 Espoo Metro Areenalla. Ottelu koostuu kahdesta perjantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä yhdestä nelinpelistä ja kahdesta kaksinpelistä lauantaina. Luvassa on jälleen ikimuistoinen ja viihdyttävä tapahtuma – tiimiimme mahtuu vielä lisää vapaaehtoisia!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Vapaaehtoiset tukevat ja auttavat organisaatiota monipuolisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. lipunmyynnin avustaminen, opastaminen areenalla ja aktiviteettialueella, VIP-vieraiden vastaanotto ja neuvonta sekä toimitsijaruokailun avustaminen. Voit myös kertoa meille, missä sinun vahvuutesi piilevät ja katsotaan roolituksesi mieluisaksi. Tarjoamme vapaaehtoisille mieluisan ja innostavan työympäristön, paidan, ruokailut tapahtumassa ja pienimuotoiset päättäjäiset pelien päätyttyä lauantaina.

Mikäli sydämesi sykkii tennikselle ja nautit urheilutapahtumista sekä muiden kanssa toimimisesta, täytä alla oleva lomake ja tule osaksi vapaaehtoistiimiä! Vapaaehtoishaku on käynnissä 16.2.2022 asti ja mukaan valitaan ensisijaisesti molempiin pelipäiviin sitoutuvat.

Jaa:

Seuraava uutinen: Suomen ja Belgian… →