Vapaaehtoiseksi Suomi – Argentiina maaotteluun 4.-5.2.2023 – haku on käynnissä 8.1. saakka

5.1.2023  |  14:00  |  Artikkeli, Yleinen

Suomen miesten maajoukkue, Porsche Davis Cup Team Finland, kohtaa Argentiinan 4.-5.2.2023 Espoo Metro Areenalla. Ottelu koostuu kahdesta lauantaina pelattavasta kaksinpelistä sekä yhdestä nelinpelistä ja 1-2 kaksinpelistä sunnuntaina. Luvassa on jälleen ikimuistoinen ja viihdyttävä tapahtuma – vielä ehdit hakea mukaan vapaaehtoiseksi!

LUE LISÄÄ TAPAHTUMASTA

Vapaaehtoiset tukevat ja auttavat organisaatiota monipuolisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. lipunmyynnin avustaminen, opastaminen areenalla ja aktiviteettialueella, VIP-vieraiden vastaanotto ja neuvonta sekä toimitsijaruokailun avustaminen. Myös, kerro meille missä sinun vahvuutesi piilevät ja katsotaan roolituksesi mieluisaksi. Tarjoamme vapaaehtoisille mieluisan ja innostavan työympäristön, paidan, vapaalipun kaverille ja ruokailut tapahtumassa.

Mikäli sydämesi sykkii tennikselle ja nautit urheilutapahtumista sekä muiden kanssa toimimisesta, täytä alla oleva lomake ja tule osaksi vapaaehtoisporukkaa! Vapaaehtoishaku on käynnissä 8.1. asti ja mukaan valitaan ensisijaisesti molempiin pelipäiviin sitoutuvat.

Davis Cup: vapaaehtoishaku Suomi - Argentiina

  • Alla on lueteltu esimerkkejä vapaaehtoisten eri toimenkuvista. Voit halutessasi valita sinulle mieluisimmat tehtävät alla olevista vaihtoehdoista. Pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 1/2023 – →