Davis Cupin lipunmyynti käynnistyi Tiketissä

21.6.2021  |  13:10  |  Artikkeli

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian 17.-18.9.2021 Espoo Metro Areenalla.

Maaottelun lipunmyynti on nyt käynnissä Tiketin kautta. Seuralipunmyynnin ja OmaTenniksen ennakkomyynnin kautta on jo lähes puolet päiväkohtaisista katsojakapasiteeteista täytetty.

LIPUNMYYNTI

– Viimekertainen kokemus Espoo Metro Areenalla oli aivan uskomaton tunnelmaltaan ja historiallinen yleisömäärän johdosta. Nyt meillä on tenniksessä nousukiito käynnissä – paljon hyviä asioita tapahtuu monella eri rintamalla ja senkin takia on upeaa päästä jälleen kotiyleisön eteen, kommentoi kapteeni Jarkko Nieminen.

Maajoukkueen viimeisin koitos on vuoden 2020 maaliskuulta, kun joukkue vieraili Meksikossa voittaen 3-2 ja säilyttäen paikkansa I-ryhmässä. Ratkaisun toi maaottelussa debyyttinsä tehnyt Otto Virtanen –  lue lisää Meksikon jännittävistä tapahtumista täältä. Suomi ja Intia eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan. Suomi on maailmanlistan 33. ja Intia löytyy sijalta 22.

– Itselläni ollut ääretön nälkä seuraavasta ottelusta heti Meksikon paluulennolta. Olemme olleet vahvassa iskussa viimeisten vuosien aikana ja matka on ollut nousujohteinen. Tässä on ollut odottavan aika pitkä, mutta nyt se ottelu on viimein tapahtumassa.

Suomen joukkueen viimeisimmissä maaotteluissa ovat muodostaneet: Emil Ruusuvuori (ATP-74), Henri Kontinen (nelinpelin ATP-31), Harri Heliövaara (nelinpelin ATP-86), Patrik Niklas-Salminen (ATP-464), Otto Virtanen (ATP-556) ja Eero Vasa.

Intian viimeisimmässä maaottelussa joukkueen muodostivat Sumit Nagal (ATP-148), Prajnesh Gunneswaran (ATP-147), Ramkumar Ramanathan (ATP-212), Rohan Bopanna (nelinpelin ATP-37) ja lajilegenda Leander Paes (nelinpelin ATP-183). Pelaavat joukkueet tiedetään varmuudella lähempänä tapahtumaa syyskuussa. Katso Intian ATP-pisteet omaavat pelaajat: kaksinpeli | nelinpeli.

– Heillä on vahva nelinpelipari tulossa aivan varmuudella ja kaksinpelaajat ovat maailmanlistan sijan 100 kieppeillä. Paperilla on odotettavissa tiukkaa vääntöä, kuten kaikissa otteluissa tällä tasolla.

Otteluparin voittaja etenee joko marraskuun jatkokarsintaan tai suoraan maailmanlohkon karsintaan 2022. Tämä riippuu I-ryhmän voittajamaiden Davis Cup -rankingista ja jatko-ohjelma on selvillä syyskuun tapahtuman jälkeen.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti, voimassa olevia viranomaisohjeita ja -määräyksiä noudattaen. Turvallisuussyistä yleisömäärää on rajoitettu ja tapahtumaan myydään vain rajoitettu määrä lippuja. Tällä hetkellä tapahtuman katsomo- ja VIP-lipunmyynnin kapasiteetti on 750 henkilö per pelipäivä.

 

ESPOO METRO AREENA 17.-18.9.2021 | OTTELUAJAT
Perjantai 17.9.

Klo 18.00 maaottelu alkaa
Kaksi kaksinpeliä

 

Lauantai 18.9.
Klo 14.00 ottelut alkavat
Nelinpeli
Kaksi kaksinpeliä

 

Lippuhinnat

  • Courtside aikuiset 82 € ja lapset 47,50 €
  • A-kategoria aikuiset 47,50 € ja lapset 27,50 €
  • B-kategoria aikuiset 37,50 € ja lapset 21,50 €
  • Club Lounge aikuiset 119 € ja lapset 99 €
  • Business Table 169 €
  • Business Lounge 199 €

Jaa:

Seuraava uutinen: Vehviläinen ja Hietaranta… →