Valmentajien kehityspäivät viikonloppuna Vierumäellä – yli 120 tennisvaikuttajaa paikalla

4.5.2023  |  17:25  |  Ennakot

Tämän vuoden valmentajien kehityspäivät ovat jo nurkan takana; tulevana lauantaina ja sunnuntaina on yli 120 tennisvaikuttajaa, pääosin valmentajia, Vierumäellä yhdessä kehittymässä.

Valmentajapäivät jakautuvat kolmeen osa-alueeseen: lasten valmennus, aikuisvalmennus sekä kilpa- ja huipputennis. Jokaisessa moduulissa on erinomaisia alustajia ja osaajia, jotka vievät osallistujat oppimisen äärelle yhdessä enemmän, yhdessä menestyen -sloganin mukaisesti.

”Aivan mahtavaa, että näin moni on jälleen saapumassa paikalle. Ainakin itselläni on todella odottavainen ja positiivinen tunnelma, sillä on hienoa päästä vaihtamaan ajatuksia lajimme avaintekijöiden kanssa. Lämpimästi tervetuloa Vierumäelle”, sanoo Tennisliiton koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

VALMENTAJIEN KEHITYSPÄIVIEN OHJELMA 6.-7.5.

Oppiminen on taattua huippuosaajien johdolla – lasten valmennuksessa opitaan Sveitsin toimintamalleista

Molemmat päivät alkavat kaikille yhteisillä osuuksilla.

Avauspäivänä kuulemme ensimmäisenä Jorma Ollilan puheenvuoron menestyksen kulmakivistä. Tämän jälkeen on luvassa lyhyt Tennisliiton ajankohtaiskatsaus, jonka jälkeen juuri suomalaisen tenniksen kanssa yhteistyön aloittanut Jan De Witt pohjustaa päivää aiheella What means coaching in tennis on the highest level. Sunnuntaina Pirpa Takki avaa päivän tärkeällä aiheella fyysisestä harjoittelusta ja vammojen ennaltaehkäisystä.

Sveitsiläinen Virginie Jego johdattelee lasten valmennuksen mielenkiintoista ohjelmaa. Jego tuo oppeja Sveitsistä seuraavista teemoista: Kid´s tennis in Sswitzerland, good things and challenges; Tennis skills development in red court.

”Vastaan Sveitsin Tennisliiton  5-12 -vuotiaiden Kid´s Tennis -kokonaisuudesta. Lasten kanssa työskentelystä saa inspiraatiota; he ovat uteliaita ja halukkaita oppimaan uusia asioita. Hauskuus, oppiminen ja yhteisöllisyys ovat keskiössä toiminnassamme. Odotan innolla päästessäni jakamaan meidän tietoamme ja oppimaan Suomen tavoista, tulossa on hienot päivät”, sanoo Jego.

Lisäksi lasten valmennuksen ohjelmassa julkaistaan Tennisliiton valmennusalusta, alle 10-vuotiaiden toimintaan punaisella kentällä, Harri Suutarisen, Jussi Koiviston ja Anders Wallénin toimesta. Tärkeän osansa ohjelmaan tuovat lisäksi Danil Gavrilyuk ja Pulmu Puonti.

Aikuisvalmennuksen saloihin ovat ohjelmaa viemässä Janne Eerikäinen, Repe Jokinen, Jenni Vuola sekä Markus Seppälä ja Saku Siivonen.

Kilpa- ja huipputenniksessä kuullaan lisäksi esimerkiksi Kim Tiilikaista, Emma Lainetta ja Taneli Tenhusta sekä Joonas Jalkasta, Ville Tuovista, Boris Chernovia ja Jarkko Niemistä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Viikkokatsaus 18/2023 – →