Valmentajien ja seurajohtajien kehityspäivät – ”Asiantuntijuudella ei tee mitään, jos valmentajana tai johtajana olemisen taidot eivät ole riittävät.”

23.5.2022  |  13:42  |  Artikkeli

Valmentajien ja seurajohtajien kehityspäivät pidettiin Vierumäellä 21.-22.5.2022. Tapahtuma järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja tästä on tarkoitus tehdä vuosittainen tapa – kiitos kaikille osallistujille!

KUVAGALLERIA

Uusi kehityspäivä-formaatti kokosi yhteen yli 100 lajivaikuttajaa. Viikonlopun aikana osallistujat kehittivät ja kehittyivät yhdessä eri osa-alueiden parissa. Valmentajille oli suunnattu eri moduuleita lasten, aikuisten ja kilpa- ja huippuvalmennuksen osalta sekä seurajohtajat syventyivät johtamisen ja urheilukulttuurin saloihin.

Innostavista sisällöistä olivat vastaamassa maamme kärkiosaajia sekä kansainvälisiä osaajia.

– Meillä oli mahtava kattaus osaajia kouluttamassa sekä osallistumassa. Pääsimme vaihtamaan ajatuksia ja suunnittelemaan sekä kehittymään yhdessä, mikä oli varmasti viikonlopun tärkein anti. Meillä oli aivan loistava, sitoutunut ja osaava joukko mukana – tämä joukko vie suomalaista tennistä yhdessä eteenpäin, sanoi koulutuspäällikkö Harri Suutarinen.

Kansainväliset kouluttajat kehuivat osallistujia sekä olivat vaikuttuneita suomalaisten tennispiirien tiiviydestä ja yhdessä tekemisestä.

”Asiantuntijuudella ei tee mitään, jos valmentajana tai johtajana olemisen taidot eivät ole riittävät.”

– Antti Pennanen

Tennis on ollut vahvalla kasvun uralla erityisesti viimeisimmän neljän vuoden ajan, lue lisää täältä. Valmentajien ja seurajohtajien kehityspäivät ovat tenniksen strategian mukainen uusi kohdennettu toimintatapa, jolla vahvistamme ja varmistamme lajimme kasvu- ja kehitysuralla pysymisen.

Jaa:

Seuraava uutinen: Yleisen sarjatenniksen sisäkausi… →