Valko-Pallo lähtee haastajana miesten Norpe Tennisliigaan

26.9.2014  |  12:25

Viime kaudella Valko-Pallo sijoittui Norpe Tennisliigan runkosarjassa kahdeksanneksi. Joukkue vältti niukalla pisteen erolla liigakarsinnat, mutta toisaalta tasaisessa sarjassa eroa pudotuspelipaikkaan vaadittavaan kuudenteen sijaan ei ollut kuin samainen yksi piste. Tulevalla kaudelle joukkueessa on yhdet isot saappaat täytettävänä, kun seuran kasvatti Matti Manninen siirtyi edustamaan Helsingin Lawn-Tennis Klubia. Lisäksi Sillanpään veljekset Pauli ja Peter siirtyivät Break Pointiin ykkösdivisioonaan. Korvaajiksi seura hankki 18-vuotiaan Pauli Partisen Tampereen Tennisseurasta ja kokeneen Mikko Hermansin helsinkiläisestä LTC-33:sta. Partinen ottaa suoraan ykköspelaajan paikan. Viime kauden luottopelaajat Mikko Kinnunen, Mikko Viljanen ja Tuomas Waheeb jatkavat myös alkavalla kaudella.

Miesten Norpe Tennisliigassa pudotuspeleihin pääsy edellyttää sijoittumista runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Sijoilla 7-8 olevat säilyvät suoraan liigassa ja kaksi viimeistä joutuvat karsintaan. Matti Mannisen lähtö oli kova menetys Valko-Pallolle. Joukkue tarvitsee nyt ykköshankinnaltaan Pauli Partiselta isoa venymistä. Myös muiden pelaajien pitää napsia tasaiseen tahtiin voittoja. Pudotuspeleihin ei Valko-Pallolla tällä kaudella taida olla asiaa, mutta joukkue olisi varmasti tyytyväinen suoraan säilymiseen. Toimituksen arvio on, että joukkue jää täpärästi sijoille 9-10. Piste-erot tulevat todennäköisesti olemaan yhden kahden pisteen luokkaa, joten jokainen voitettu ottelu nostaa vantaalaisten osakkeita.

Miesten Norpe Tennisliigan kaksi ensimmäistä kierrosta pelataan tulevana viikonloppuna. Esittelemme kaikki joukkueet ennen kauden alkua.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Jarkko Kuala Lumpurissa… →