Uusiiko Helsingin Lawn-Tennis Klubi pudotuspelipaikan miesten Norpe Tennisliigassa?

25.9.2014  |  17:24

Viime kaudella Helsingin Lawn-Tennis Klubin miesten joukkue sijoittui Norpe Tennisliigan runkosarjassa viidenneksi ja hävisi puolivälierissä niukasti 3-2 tulevalle mestarille TaTS:lle. Koko viime kauden runko Niklas Bucht, Juuso Jokinen, Antti Tuomi ja Iiro Vuorinen jatkavat seurassa ja lisäksi HLK saa kovan vahvistuksen Vantaalta, kun Valko-Palloa edustanut Matti Manninen liittyy miehistöön. Kauden 2014-2015 kokoonpanoon kuuluvat myös Timo Koskivuori, Julius Lehmuskallio ja Ville Tihveräinen sekä manageri Gabor Lovro.

HLK on edellisen kerran ollut mitaleilla kaudella 2011-2012. Perinteikäs seura palaisi varmasti mielellään mitalikantaan, mutta helppoa se ei tälläkään kaudella ole. Jopa pudotuspelipaikka on kiven takana, sillä liigan kärkeen on kova tunku. Meilahdessa on viime kausilla ollut hyvä tunnelma ja yleisön tukea joukkue tarvitseekin. Toimituksen ennakkoarvioissa HLK taistelee tiukasti viimeisestä pudotuspelipaikasta, mutta päätyy sijoille 7-8. Heti kauden ensimmäisellä kierroksella joukkue saa vastaansa rakkaan naapurin HVS:n. Voitto tuosta ottelusta voi kääntää kurssin kohti pudotuspelejä.

Norpe Tennisliigan kausi alkaa 27.9.2014. Miesten liigassa pelaa kymmenen ja naisten liigassa kahdeksan joukkuetta. Esittelemme jokaisen ennen kauden alkua.

Lue lisää www.norpetennisliiga.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Valko-Pallo lähtee haastajana… →