Jarkko Kuala Lumpurissa ATP250-turnauksen välieriin

26.9.2014  |  15:16

Jarkko Nieminen (ATP 57) eteni tunnissa ja 14 minuutissa Malaysian Openin, ATP250-turnauksen kaksinpelin välieriin perjantaina voittamalla seitsemänneksi sijoitetun Espanjan Pablo Andujarin (ATP 45).
Jarkko otti ensimmäisessä erässä komennon ja johti sitä 3-0, 4-1 ja 5-2 vieden erän lopulta 33 minuutissa 6-3.
15 minuuttia myöhemmin toiseen erään vahvasti tullut Andujar oli jo 4-0 johdossa. Seuraavassa pelissä hän joutui omassa syötössään vaikeuksiin ja toisella pelipallolla Jarkko teki murron 1-4:ään. Tämän jälkeen espanjalainne ei voittanut peliäkään, vaan Jarkko nousi tasoihin ja meni ohi sinetöiden ottelun nimiinsä 6-4 erävoitolla.
Jarkko on nyt toisen kerran ATP250-turnauksen välierissä tänä vuonna. Helmikuussa hän koki välierissä tappion Ranskan Gael Monfilsille kolmessa erässä.
Jarkko kohtaa Kuala Lumpurin välierissä joko ykkössijoitetun, US Openin finalisti Kei Nishikorin (ATP 8) Japanista tai Australian Marinko Matosevicin (ATP 78), joiden puolivälieräottelu pelataan myöhemmin perjantaina. Heidän keskinäisiä otteluitaan johtaa Nishikori 4-0.