Vahva Ivashka liikaa Ruusuvuorelle

28.8.2021  |  02:51  |  Raportit

Valko-Venäjän Ilya Ivashka voitti Emil Ruusuvuoren Winston-Salemin ATP-turnauksen välierässä 6-2, 6-1.

ATP250 | WINSTON-SALEM

Ruusuvuori (ATP-76) ja Ivashka (ATP-63) aloittivat ottelun kovien peruslyöntipallorallien kautta, kuten oli ennakkoon lupa odottaa. Ivashka pääsi heti alusta loistavasti kiinni Ruusuvuoren syöttöihin ja palkinto tulikin murron muodossa jo suomalaisen toisessa syöttövuorossa. Valkovenäläisen painostus tuotti myös toisen murron heti perään ja lopulta erävoiton 6-2.

Ivashkan hallinta jatkui heti toisen erän alkuun, kun tämä mursi Ruusuvuoren ensimmäisen syöttövuoron. Ruusuvuori yritti keksiä keinoja murtaakseen Ivashkan takakentän hallinnan, mutta tällä kertaa ei tässä onnistunut. Ivashka esti suomalaisen uran ensimmäisen loppuottelupaikan kiertueella ja eteni itse uransa ensimmäiseen finaaliin 6-2, 6-1.

– Tämä oli hyvä ottelu minulta, syötin jälleen hyvin ja olin aggressiivinen. Ensimmäinen finaalipaikkani tuntuu uskomattomalta, sanoi Ivashka kenttähaastattelussa.

Tämä oli pelaajien kolmas kohtaaminen ja nyt Ivashka johtaa keskinäisiä otteluita 2-1.

Ruusuvuori suuntaa seuraavaksi kauden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen US Openiin, joka alkaa ensi viikolla. Avauskierroksella suomalainen saa vastaansa karsinnat läpäisseen puolalaisen Kamil Majchrzakin (ATP-115). Ottelu pelataan turnauksen avauspäivänä maanantaina kentällä 12 – ottelu on kentän neljäs ja päivä alkaa klo 18.00.

US OPEN

Suomen miesten maajoukkue, Cinia Davis Cup Team Finland, kohtaa Intian 17.-18.9.2021 Espoo Metro Areenalla. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Tervetuloa seuraamaan huipputennistä! Lue lisää täältä ja hanki lippusi täältä.

Jaa:

Seuraava uutinen: Sunnuntaina TEHO Sport… →