Uudistunut Espoon Tennisseuran koti

25.9.2023  |  14:14  |  Seurat

Espoossa Laaksolahdessa kauniin Pitkäjärven ja urheilupuiston välittömässä läheisyydessä sijaitseva Espoon Tennisseuran koti on uudistunut kesän 2023 aikana.

Uudistuksen myötä hallissa jo aiemmin vaihdetut led-valaisimet sekä remontoidut aula- ja pukukoppitilat ovat saaneet seurakseen uudet kenttäpinnoitteet. Halliyhtiö ja ETS päättivät vaihtaa kuluneiksi käyneet Velour-kentät Courtsol-pinnotteiksi kumijoustoalustalla, jossa kumikerroksen ja akryylimaalin väliin levitettiin lasikuitukerros parantamaan kentän kestävyyttä. Samalla kenttien väritys muutettiin vihreästä siniseksi. Nyt kaikilla neljällä tenniskentällä on yhtenäinen pinnoite.

Muutoksella tavoitellaan parempia harjoitus- ja kilpailuolosuhteita niin seuran omille valmennettaville kuin hallia käyttäville aktiivisille senioripelaajillekin. Laaksolahden Tenniskeskus tarjoaa neljän sisätenniskentän lisäksi neljä sulkapallokenttää ja mahdollisuudet minitennikseen ja pöytätennikseen. Kesäisin hallin asiakkaiden käytössä on myös kaksi massakenttää ulkotennikseen.

TUTUSTU ESPOON TENNISSEURAAN
LAAKSOLAHDEN TENNISKESKUS

Jaa:

Seuraava uutinen: Tampereen Tenniskeskus saa… →