US Open: Heliövaaran sekanelinpelifinaali lauantaina klo 19.00 Kutoselta

8.9.2023  |  10:46  |  Ennakot

Harri Heliövaara ja kazakstanilainen Anna Danilina pelaavat sekanelinpelin loppuottelussa US Openissa. Grand Slam -kilpailun loppuottelu on Heliövaaralle uran ensimmäinen.

Loppuottelussa tulevat vastaan ykköseksi sijoitetut yhdysvaltalaiset Austin Krajicek/Jessica Pegula. Finaali on luvassa lauantaina Suomen aikaa klo 19.00. Finaali näkyy veloituksetta televisiosta maksuttomalta Kutonen-kanavalta.

”Ou jees, grand slam -finaali! Kyllä tästä on pikkupoikana unelmoinut. Kyllä oli välierässä jännitys ylempänä kuin edellisissä matseissa; se näkyi kyllä pelissä, jotenkin oli epävarma ottelu kaikilta muilta paitsi pariltani Annalta. Oli vähän erikoista tennistä ja myös tosi haastavat sekä erittäin kuumat olosuhteet. Mutta upeasti hoidimme, vaikka oli vaikeuksia ja henkisesti pahoja paikkoja. Finaalipaikka on joka kerta ihan ansaittu juttu”, kommentoi tyytyväinen Heliövaara.

”Erityismielenkiintoa tuohon matsiin tuo se, että pelaamme kahta kotikentällään pelaavaa amerikkalaista vastaan, joten yleisöäkin luulisi olevan mukavasti paikalla. Nelurin live-rankingissa he taitavat olla kumpikin tällä hetkellä listasijalla 1, joten mikään turha pari ei varmasti ole vastassa”, analysoi Heliövaara myös blogissaan.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpa- ja huippuseuraprosessin… →