Tykkimäki Tourin yksilösarjassa taitavaa tennistä ja yhdessäolon iloa

24.1.2017  |  13:32

Kuva: Raisa-Johanna Auvinen

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin kolmas yksilökilpailu pelattiin viime viikonloppuna.

Sunnuntaina Tuusulassa pelatussa osakilpailussa oli iloinen meininki. Pelaajia oli yhteensä 57 ja vipinä kentillä sen mukainen.

– Mineissä hieno tekeminen on jo niin normaalia, ettei sitä tule huomioitua erityisesti. Midityttöjen loistava toiminta kiinnitti sen sijaan huomioni. Tytöt tukevat toisiaan, pelaavat täysillä ja korjaavat tuomionsa, jos tulee mokia. Pelaajat hymyilevät, ja myös heidän vanhempansa ansaitsevat toiminnastaan kiitoksen, Anssi Lindqvist Tuusulan Tennisseurasta kertoo.

Minipojat viettivät ottelujen väliset ajat ”mukavan näköisesti hölmöillen” ja muuten vain pelaillen. Midipojat keräsivät kehuja vastustajan liikuttelullaan, alajengoillaan ja mainiolla pistelaskullaan. 

– Kiitokset myös seuramme junioireille, jotka osallistuivat tapahtuman läpiviemiseen minituomareina, Lindqvist sanoo.

Kaikkiaan viime viikonloppuna mini- ja miditennistä pelasi 226 lasta ympäri Suomen (Vuokatti, Tuusula, Tampere, Pajulahti ja Kaarina). 2016/2017 yksilösarjassa on pelannut yhteensä 388 lasta, joista 34 on jo varmistanut paikkansa toukokuun Masters-kilpailuun Kouvolaan.

– Moni lapsi on yhden kisaosallistumisen päässä Masters-paikasta. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan seuraavaan kilpailuun, STL:n kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen sanoo. 

 

Yksilösarjan seuraava osakilpailu pelataan 11.-12. helmikuuta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers välierään, Ruusuvuori… →