TEHO Sport Tennisliigan kovakuntoisimmat pelaajat

5.12.2019  |  10:03  |  Raportit, Seurat

TEHO Sport Tennisliigassa on edetty runkosarjojen osalta yli puolivälin. Tulevana viikonloppuna isketään miesten liigakierrokset, jonka jälkeen ovat luvassa runkosarjojen päätökset 10.-11.1.2020.

Tällä hetkellä sarjojen kärkipaikkoja pitävät hallussaan miehissä Helsingin Lawn-Tennis Klubi ja naisissa tasapistein Tampereen Tennisseura ja Grani Tennis. Miehissä runkosarjan ensimmäinen ja toinen, nyt HLK ja Smash-Kotka, etenevät suoraan välieriin. Sijoille 3-6 sijoittuneet pelaavat puolivälierissä. Naisissa runkosarjan neljä parasta etenee välieriin.

Ketkä ovat olleet avainasemissa joukkueissaan?

Miehissä sarjakutosen Smashin ykköspelaaja virolainen Vladimir Ivanov on kaksinpelitilaston kärkinimi – Ivanov on voittanut kaikki viisi otteluaan. Viiteen voittoon ovat yltäneet myös sarjakärki HLK:n ykköspelaaja Karl Kiur Saar ja kolmospelaaja Roni Hietaranta. Neljään voittoon ovat iskeneet TVS-Tenniksen Santtu Leskinen ja TaTS:n nuoret Aleksi Löfman ja Peetu Pohjola. Nelinpelin puolella ehdoton kärkipari on ollut HLK:n Saar ja Masi Sarpola, jotka eivät ole hävinneet otteluakaan.

Naisten kaksinpelitilastoa johtaa TaTS:n ykköspelaaja Emma Eerola neljällä voitollaan. Kolmea voittoa ovat tuulettaneet GT:n Emelie Gabran, Smash-Kotkan Venla Ahti ja Åbo Lawn-Tennis Klubbin Saara Aerila. Naisten nelinpelitilaston kärkipaikoilla ovat GT:n pelaajat Sade Scharlin, Ella Tuomela ja Gabran. GT ei ole hävinnyt yhtään nelinpeliä kauden aikana. Vahvoja nelinpeliotteita ovat esittäneet myös HVS-Tenniksen Stella Erlund ja Peppi Ramstedt sekä Smash-Kotkan Ahti ja Oona Orpana.

TILASTOT

Jaa:

Seuraava uutinen: Kilpailuinfossa asiaa rankinglaskennan… →