Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour liikutti ja koukutti nuoria tennistaitureita myös tälläkin kaudella

7.4.2020  |  15:57  |  Seurat

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin osalta kausi päättyi ennen aikaisesti koronaviruksen johdosta – toukokuulle suunniteltu Masters-turnaus jouduttiin peruuttamaan. Kuitenkin kauden aikana nähtiin ympäri Suomea 15 tapahtumaa, jotka liikuttivat lähes 350 lasta ja koukuttivat nuoria lajin pariin.

Tykkimäki ja Tennisliitto päättivät palkita kaikkiin alueellisiin tapahtumiin osallistuneet kultaisilla mitaleilla ja Tykkimäen palkinnoilla. Palkinnot on lähetetty suoraan pelaajille – kiitos ahkerasta osallistumisesta! Mini- ja miditennis tapahtumat jatkuvat myös tulevalla sisäkaudella, joten lisää pelaamisen riemua on luvassa syksyllä.

– Sarjan avulla olemme onnistuneet houkuttelemaan nuoria entistä vahvemmin lajin pariin ja ennen kaikkea sarjan pelimuodot ovat mieluisia jokaiselle osallistujalle. Pelaamisen ja liikkumisen ilo ovat käsin kosketeltavissa näissä tapahtumissa, kertoi kilpailupäällikkö Raisa Törnroos-Heinonen.

Pehmeämmillä palloilla ja pienemmillä kentillä pelattava Tykkimäki Mini- ja Miditennis -kiertue tarjoaa matalan kynnyksen tapahtumat lapsille siirtymisessä kansalliseen kilpailutoimintaan.

Alla on muutamia nostoja kauden ajalta – jatketaan jälleen syksyllä!

Jaa:

Seuraava uutinen: Etäyhteydellä suoritetut keskustelutilaisuudet… →