Etäyhteydellä suoritetut keskustelutilaisuudet ja koulutukset keränneet kiitosta

7.4.2020  |  16:29  |  Seurat

Näyttökuva ensimmäisestä seurojen viikoittaisesta keskustelutilaisuudesta 20.3.2020

Tennisliitto on järjestänyt useita tilaisuuksia etäyhteydellä koronavirustilanteen aiheuttamasta tilanteesta johtuen: viikoittaiset seurainfot, valmentajien keskustelutilaisuus sekä valmentaja- ja kilpailunjohtajakoulutukset. Koulutukset ja uudet toimintamallit ovat keränneet kiitosta.

Koulutustoiminta ja yhteiset keskustelutilaisuudet ovat tärkeitä lajin kehittymisen kannalta. Tennisliitto järjestää näitä tilaisuuksia vuosittain säännöllisin väliajoin. Nyt uuden tilanteen myötä on näitä toimintoja siirretty etäyhteyksillä pidettäväksi hyvin tuloksin. Kuluneiden viikkojen aikana on osallistujia ollut linjoilla sadoittain eri aihealueiden ympärillä: viikoittaiset ajankohtaiset infot koronavirustilanteesta, seuraviestintä, omatoimiharjoittelun vinkit, kilpailutoiminta, varainhankinta sekä valmentaja- ja kilpailunjohtajakoulutuksia.

Kilpailunjohtajakoulutus käynnissä kouluttaja Anssi Lindqvistin johdolla Zoom-yhteydellä

Esimerkiksi kilpailunjohtajakoulutukset on aiemmin pidetty pääosin perinteisesti kasvotusten – uusi tilanne on avannut uusia toimintamalleja, joita tullaan jatkossakin käyttämään. Viimeviikkoisessa kilpailunjohtajien jatkokoulutuksessa oli mukana 60 henkilöä ja nyt käynnissä olevassa I-tason koulutuksessa on mukana 33 tulevaa kilpailunjohtajaa.

Seurat ja henkilöt ovat osallistuneet kaikkiin tilaisuuksiin hyvällä otteella ja näin käsillä olevan tauon aikana on päästy yhdessä kehittymään. Koulutuksia ja tilaisuuksia on luvassa jatkossakin.

Anna ideoita koulutuksiin ja tilaisuuksiin sekä palaute on aina tervetullutta, toimisto(at)tennis.fi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kansallinen kilpailuhaku syksylle… →