Tennisseurojen vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun

7.4.2020  |  11:26  |  Artikkeli, Seurat

Tennisseurat ympäri Suomea ovat alkaneet julkaista ohjeita omatoimiseen harjoitteluun. Julkaisemme tähän uutiseen mielenkiintoisia ja hyviä treenivinkkejä seuroilta (päivitämme listaa uusien harjoitteiden myötä) sekä linkitämme heidän kanavansa, joista voi seurata uusien harjoitteiden julkaisuja. Jaetaan hyviä vinkkejä toistemme käyttöön!

Grani Tennis aloitti vinkkien jakamisen omissa sosiaalisen median kanavissaan 19. maaliskuuta. GT julkaisee harjoiteittaan Facebookissa ja Instagramissa. GT aloitti myös järjestämään HIIT-liveharjoituksia Instagramissa sunnuntaisin.

Myös HVS-Tennis alkoi jakamaan treenivinkkejä 19. maaliskuuta. HVS:n treenivinkkejä julkaistaan seuran Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa. HVS-haasteet löytyvät kaikki seuran YouTubesta – haasteiden tekijöinä maajoukkuemiehet Emil Ruusuvuori, Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen. Seuran kanavissa on myös esiteltynä fysiikkaharjoitteita.

Karjalan Tennis on kasannut erittäin kattavan omatoimiharjoittelupaketin kotisivuillensa – vinkkejä niin laji- kuin fysiikkaharjoitteluun. Videolla valmentaja Jaakko Immosen tyylikäs tyylinäyte puolivolleysta. Katso KarTe:n treenit täältä.

Valkeakosken Tennis aloitti tarjoamaan vinkkejä perhetennikseen. Seura julkaisee vinkkejään täällä. VT:n kotisivuilla useita perhetennis-, liikkumis- ja seinälyöntiharjoitteita.

Porin Verkkopalloseuran Facebookissa puolestaan näytetään tehokas jalkatreeni ulkoilun oheen.

Oulun Verkkopalloseuran Facebook-kanavalla näytetään esimerkkisuoritus suositusta ToiletPaperChallenge-haasteesta. Erityisesti Instagramissa suoritetaan kyseistä haastetta ja haasteeseen ovat vastanneet myös muun muassa Smash-Kotkan naisten TEHO Sport Tennisliiga -joukkueen Oona Orpana, Venla Ahti ja Eveliina Koivupuisto. Lajiharjoittelua voi tehdä monella tapaa ja oheisen treenin voi suorittaa myös esimerkiksi pehmopallolla.

Sata-Tenniksen Instagramissa puolestaan valmentaja Ville Tihveräinen jakaa oman lapsuusajan pelinsä – mielikuvitus luo puitteet huippuluokan jännitysnäytelmälle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

#satatennis #satagames #hometennis

Käyttäjän @ satatennis jakama julkaisu

Espoon Verkkopalloseura jakaa vinkkejään kotisivuillaan ja Facebookissa sekä Instagramisssa. Lue myös EVS:n sivuilta henkisiä harjoitteita – täältä.

Åbo Lawn-Tennis Klubbin Facebookissa on alkanut valmentaja Ville Äyräksen haasteet.

Kaisa Mäkäräisen uran loppuminen puolestaan innoitti Helsingin Lawn-Tennis Klubin valmentajat omaan versioonsa ampumahiihdosta. Oheinen peli sopii erinomaisesti myös omatoimiseen harjoitteluun ja leikkimiseen.

Tuusulan Tennisseura nosti Instagramissa esille kuuluisan lankkuhaasteen sekä kommentissa on fysiikkatreenivinkkejä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Kun aiemmin päätettiin keskeyttää valmennukset 22.3. asti niin, nyt päätös oli luonnollisesti jatkaa seuran valmennustoiminnan keskeytystä 13.4. asti. Tarkastelemme asiaa uudelleen sunnuntaina 12.4. ja tiedotamme jatkotoimenpiteistä silloin. Pidetään huolta käsihygieniasta ja pysytään kotona. 👍 Tsemppiä kaikille tähän vaikeaan aikaan. Erilaiset kuntopiirit joita voi tehdä kotioloissa ovat nyt mainio mielenvirkistäjä. Varttuneemmalle jäsenistölle nostalgiset harjoitukset Yle Areenasta Anne Sällylän johdolla https://areena.yle.fi/1-50474890 Appsi porukalle mainio 7 minute workout. Apple: https://apps.apple.com/fi/app/j-j-official-7-minute-workout/id784797900 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jnj.sevenminuteworkout Kun IG:ssä nuo linkit ei toimi, niin etsikää storesta ”J&J 7 minutes” Muutaman vuoden takainen hitti ”lankkuhaaste” on nyt myös mainio ottaa uudelleen (https://www.foreverclub.fi/treeniohjelma/30-paivan-lankkuhaaste/) Terveisin Anssi Lindqvist/pj

Henkilön Tuusulan Tennisseura (@tennisseuratts) jakama julkaisu

Smash-Espoo puolestaan jakoi Instagramissaan hyvän esimerkin tennistreenistä ilman kenttää ja mailoja – eli kyseessä on varjolyönnit. Smash-Espoo on jakanut vinkkejä myös fysiikkatreenaukseen Instagramissaan ja Facebookissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tenniksen lajitreenit voi tehdä näinkin, vaikka kotipihalla. Tsekkaa videot! #smashespoo #tennis #tennisfin #tennisisfun #tennisworkouts #shadowdrills

Henkilön Smash-Espoo (@smashespoo) jakama julkaisu

Kouvolassa akatemiatreeneissä oli tarjolla hieman erilainen harjoitus – katso videolta ja lopussa onnistumisen iloa.

Kuopion Tennisseura jakaa myös viikkohaasteita somekanavillaan, Facebook ja Instagram. Ensimmäisessä viikkohaasteessa treeniin tarjoilee pyörätuolitennisammattilainen Taneli Tenhunen.

Itä-Helsingin Smash julkaisi Facebookissaan hyviä harjoitteita kaverin kanssa tehtäväksi.

Jaa:

Seuraava uutinen: Tykkimäki Mini- ja… →