Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour käynnistynyt vilkkaasti ympäri Suomea

3.12.2018  |  15:34  |  Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Harri Heliövaara kerkesi tsemppaamaan tulevia tennistähtiä Laajasalon Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin tapahtumassa, kuva: Sata-Tennis

Viime viikonloppuna 1.-2.12. jatkui Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour Oulussa (OVS), Turussa (TVS), Joensuussa (KarTe) ja Helsingissä (Sata). Lokakuussa alkanut kilpailusarja on käynnistynyt vilkkaasti myös 2018-2019 kauden osalta.

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour on matalan kynnyksen kilpailumuoto nuorille junioreille (minitennis alle 9-vuotta ja miditennis alle 10-vuotta). Mini- ja miditennis tukevat lasten tennistaitojen kehittymistä ja tarjoavat mielekkäät sekä hauskat pelimuodot.

Helsinkiläinen Sata-Tennis oli yksi viikonlopun tapahtumajärjestäjistä. Seurasta kerrotaan, että tapahtumassa kertyi yhteensä noin 150 mini- ja miditennisottelua – eli aimo annos tärkeää pelikokemusta. Pelaamisen riemu ja positiivisuus olivat päivän teemoja Laajasalossa.

Sata:n Ville Tihveräinen ohjeistaa innokaita nuoria, kuva: Sata-Tennis

Myös Oulun Verkkopalloseura (OVS), Karjalan Tennis (KarTe) Joensuusta ja TVS-Tennis Turusta järjestivät onnistuneet tapahtumat. Näilläkin paikkakunnilla pehmeämmillä palloilla pelatut tapahtumat saivat kiitosta ja lapsille saatiin mukavat pelit aikaan. OVS kertoi, että heidän tapahtumassaan oli paikalla 30 junioria – lue lisää OVS:n tapahtumasta ja katso kuvia täältä.

Oulussa nähtiin taidokasta junioritennistä, kuva: OVS

Kotkassa pelataan vielä tulevana viikonloppuna Tykkimäki Minitennis -turnaus ennen kuin siirrytään pienelle joulutauolle. Tapahtumat jatkuvat tammikuun 19.-20. päivä Tampereella, Porissa ja Tuusulassa.

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin osallistujia Turussa, kuva: TVS-Tennis

Jaa:

Seuraava uutinen: TEHO Sport Tennisliiga:… →