Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tour ilahdutti ympäri Suomea

9.2.2016  |  10:20

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourilla pelattiin iloisesti ympäri Suomen. Lohja, Valkeakoski, Kouvola, Vaasa, Joensuu ja Rovaniemi isännöivät viime viikonloppuna neljättä osakilpailua.

Lohjan Sporttikeskus Tennarissa riitti vipinää, kun tenniksen lisäksi hallissa kilpailtiin salibandyssa ja taekwondossa.

– Olemme huomanneet, että sekä tytöt että pojat ovat alkaneet hallita oranssia palloa lyönneissään yhä taitavammin. Vielä ensimmäisissä osakilpailuissa muutamilla oli vaikeuksia ehtiä palloon. Nyt kaikilla oli säännöt ja pisteet hallussaan. Kiukuttelua ei ollut, Anette Skog Lohja-Tenniksestä kertoo.

Minipelaajia ohjasivat kiitettävästi Lo-Ten kilpajuniorit.

 

Joensuussa oli pelaajia yhteensä 15. Päivän aikana otteluita pelattiin 27 kappaletta.

– Pelaajia oli saapunut Kajaanista, Sotkamosta, Kuopiosta ja Lieksasta. Pelien teemana oli reilu, rehti peli ja jokaisesta pisteestä taisteleminen. Siinä pelaajat onnistuivat hyvin. Kaikilla oli pelin päätteeksi posket punaisina, Jarkko Immonen KarTe:sta kertoo. 

 

Tykkimäki Mini- ja Miditennis Tourin pistetilanne: https://www.tennis.fi/kilpailut/tykkimaki+mini-+ja+miditennis+tour/pistetilanne/

 

Seuraava osakilpailu: 12.-13.3.2016

 

Osakilpailuista kertyvät pisteet ja Masters

 

Osakilpailuun osallistunut pelaaja saa 10 pistettä. Pääsystä semifinaaliin tai finaaliin pelaaja saa 20 pistettä. Kerättyään 30 pistettä tai enemmän, kutsutaan pelaaja valtakunnalliseen Masters-turnaukseen Kouvolaan toukokuussa. Minit pelataan lauantaina 28.5. kello 10 alkaen ja midit sunnuntaina 29.5. kello 10 alkaen. Masters pelataan yksilökilpailuna.

 

 

Kuva Valkeakosken kilpailusta 

Jaa:

Seuraava uutinen: Harri Heliövaara Suomen… →