Tykkimäki kumppaniksi lasten mini- ja miditenniskiertueelle!

31.8.2015  |  08:54

TykkimäkiMini- ja Miditennis Tour starttaa lokakuussa. Kuluvan sisäkauden aikanajärjestetään kuudella eri alueella 4-7 mini- ja miditenniskilpailua. Jokaisestaosakilpailusta pelaajat keräävät pisteitä ja tavoittelevat paikkaa toukokuussapelattavaan Masters –tapahtumaan. Tykkimäki tulee näkymään tapahtumissakilpailun järjestäjien vaatteissa, palkinnoissa sekä koko Tourin ilmeessä.Jokainen pelaaja saa osallistumislahjan ja kilpailuiden menestyneimmät pelaajatpalkitaan Tykkimäki –palkinnoin. Lisäksi jokaisessa tapahtumassa arvotaanpalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken.

”Tykkimäkion mielellään tukemassa lasten ja nuorten urheilua. Olemme jo mukana monessalajissa Kouvolan seudulla, mutta tennis, varsinkin tässä valtakunnallisessalaajuudessaan on uusi ja mielenkiintoinen ”aluevaltaus”. Mini- jamiditennispelaajat ovat vielä sopivasti parasta Tykkimäen huvipuiston jaAquaparkin asiakaskohderyhmää, joten oikein mielellämme lähdemme mukaan”,kommentoi Sakari Pasanen, toimitusjohtaja, Tykkimäen vapaa-aikakeskus Oy. 

Mini-ja miditenniskilpailut ovat helppo tapa tutustua kilpailemiseen. Tapahtumatovat kestoltaan lyhyitä ja rajattuja, mukaan pääsee helposti ja otteluissa onohjaajia auttamassa pelaajia alkuun. Edellisen sisäkauden aikana osallistuneitapelaajia tapahtumissa oli lähes tuhat, joten kiinnostus mini- ja miditenniskilpailuihinon ollut kovaa.

Kilpailuillehaetaan järjestäjiä alueellisesti syyskuun parin ensimmäisen viikon aikana.Tennisliitto tiedottaa syyskuun loppupuolella tarkemmin aikatauluista,tapahtumapaikoista sekä muista sarjaan liittyvistä ajankohtaisista asioista.

 

”Tykkimäkion erinomainen kumppani lasten mini- ja miditenniskiertueelle. Mini- jamiditenniskiertue kasvaa tulevan sisäkauden aikana ja saamme varmasti paljonuusia pelaajia mukaan toimintaan seuroihin. Yhteistyö vahvistaa myösentisestään erinomaista työtä, jota tennis tekee lasten ja nuorten keskuudessamonilla eri tavoilla”, toteaa Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Urheilun unelma-arpa seurojen… →