Junioreiden SM-liigacup 6.-9.8. Vierumäellä – ilmoittautuminen auki!

13.4.2023  |  10:57  |  Ennakot, Seurat

Yksi vuoden suurimmista junioriturnauksista järjestetään 6.-9.8.2023 Vierumäellä! Tapahtuma kokoaa maan parhaat junioripelaajat joukkuekilpailuun 11-, 13- ja 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjoissa – kilpailemisen ohella on luvassa iloa ja hauskuutta erilaisten aktiviteettien parissa. Joukkueet toimivat myös tuomareina toistensa otteluissa.

11- ja 13-vuotiaiden sarjat pelataan su-ke 6.-9.8. ja 15-vuotiaiden sarjat pelataan ma-ke 7.-9.8. Kilpailut pelataan ulkona massa- ja pleksikentillä sekä tarpeen vaatiessa sisäkentillä.

KILPAILUMUOTO

11- ja 13-vuotiaiden sarjoihin mahtuu lähtökohtaisesti mukaan 16 joukkuetta ja 15-vuotiaiden sarjoihin 8 joukkuetta. Joukkueet valitaan kilpailuun ikäluokan tasoluettelon mukaan – kuitenkin siten, että ensin otetaan kaikista seuroista yksi joukkue ja sen jälkeen toiset joukkueet. Jokaisella joukkueella tulee olla oma kapteeni, joka ohjaa joukkueen toimintaa tapahtuman ajan.

Joukkueeseen tulee ilmoittaa kolme pelaajaa ja sijoitusten pohjana toimii voimassa oleva tasoluettelo. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan perjantaihin 23.6. mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen joukkueita voidaan ottaa varasijalle. Kaaviot arvotaan ja otteluohjelma julkaistaan 30.6. mennessä.

Ottelu koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Ottelut pelataan loppuun saakka, vaikka voittaja ratkeaisi jo kaksinpelien aikana. Lähtökohtaisesti jokaisessa sarjassa pelataan kaikista sijoituksista eli esimerkiksi 16 joukkueen täydessä kaaviossa kaikki joukkueet pelaavat neljä ottelua.

Pelaaja voi tehdä kilpailua varten tarvittaessa sarjaedustussiirron 23.6. mennessä sivuston lopusta löytyvällä lomakkeella.

HINNAT

  • Kilpailumaksu: 150€ / joukkue
  • 2-4hh täysihoito: 70€ / vrk / hlö sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen. Huoneet 2-4hh ja hinta on sama valmentajille ja pelaajille. Joukkueet pyritään majoittamaan yhteen, valmentajat erikseen.
  • 1hh täysihoito: sinkkulisä on 35€/vrk eli 1hh hinta täysihoidolla 105€ / vrk / hlö.
  • Ruokapaketti: Pelkkä ruokailu (lounas + päivällinen) = 29 € / vrk.
  • Kilpailumaksu ja pelaaja sekä valmentajakohtaiset osallistumismaksut laskutetaan ennen kilpailun alkua seuralta osallistujien perusteella.

ILMOITTAUDU MUKAAN

Jaa:

Seuraava uutinen: Ulkomaan kisakokemusta kartuttanut… →