Junioreiden SM-liigacup 25.-28.5. Vierumäellä – ilmoittautuminen auki!

28.2.2023  |  13:57  |  Ennakot, Seurat

Yksi vuoden suurimmista junioriturnauksista järjestetään 25.-28.5.2023 Vierumäellä. Tapahtuma kokoaa maan parhaat junioripelaajat joukkuekilpailuun 11-, 13- ja 15-vuotiaiden tyttöjen ja poikien sarjoissa – kilpailemisen ohella on luvassa iloa ja hauskuutta erilaisten aktiviteettien parissa. Joukkueet toimivat myös tuomareina toistensa otteluissa.

11- ja 13-vuotiaiden sarjat pelataan to-su 25.-28.5. ja 15-vuotiaiden sarjat pelataan pe-su 26.-28.5. Kilpailut pelataan ulkona massa- ja pleksikentillä sekä tarpeen vaatiessa sisäkentillä.

KILPAILUMUOTO

11- ja 13-vuotiaiden sarjoihin mahtuu lähtökohtaisesti mukaan 16 joukkuetta ja 15-vuotiaiden sarjoihin 8 joukkuetta. Joukkueet valitaan kilpailuun ikäluokan tasoluettelon mukaan – kuitenkin siten, että ensin otetaan kaikista seuroista yksi joukkue ja sen jälkeen toiset joukkueet. Jokaisella joukkueella tulee olla oma kapteeni, joka ohjaa joukkueen toimintaa tapahtuman ajan.

Joukkueeseen tulee ilmoittaa kolme pelaajaa ja sijoitusten pohjana toimii voimassa oleva tasoluettelo. Joukkuekilpailuun ilmoittaudutaan perjantaihin 28.4. mennessä. Ilmoittautumisajan jälkeen joukkueita voidaan ottaa varasijalle. Kaaviot arvotaan ja otteluohjelma julkaistaan 12.5. mennessä.

Ottelu koostuu kahdesta kaksinpelistä ja yhdestä nelinpelistä. Ottelut pelataan loppuun saakka, vaikka voittaja ratkeaisi jo kaksinpelien aikana. Lähtökohtaisesti jokaisessa sarjassa pelataan kaikista sijoituksista eli esimerkiksi 16 joukkueen täydessä kaaviossa kaikki joukkueet pelaavat neljä ottelua.

Pelaaja voi tehdä kilpailua varten tarvittaessa sarjaedustussiirron 15.5.2023 mennessä lomakkeella.

HINNAT

  • Kilpailumaksu: 150€ / joukkue
  • 2-4hh täysihoito: 70€ / vrk / hlö sisältää aamiaisen, lounaan, päivällisen. Huoneet 2-4hh ja hinta on sama valmentajille ja pelaajille. Joukkueet pyritään majoittamaan yhteen, valmentajat erikseen.
  • 1hh täysihoito: sinkkulisä on 35€/vrk eli 1hh hinta täysihoidolla 105€ / vrk / hlö.
  • Ruokapaketti: Pelkkä ruokailu (lounas + päivällinen) 29 € / vrk.
  • Kilpailumaksu ja pelaaja sekä valmentajakohtaiset osallistumismaksut laskutetaan ennen kilpailun alkua seuralta osallistujien perusteella.

Ilmoittautuminen: Junioreiden SM-Liigacup 2023

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Junioreiden SM-Liigacup:iin. Sarjat pelataan to-su 25.-28.5.2023. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 28.4.2022. Ilmoitathan yhden joukkueen kerralla.

Esimerkiksi TaTS, TaTS 2 jne.
Joukkue osallistuu seuraavaan sarjaan:(Pakollinen)
Kapteeni:(Pakollinen)
Kirjoita tähän kohtaan henkilön nimi ja yhteystiedot, jos haluat, että SM-Liigacupia koskevat infoviestit lähetetään kapteenin lisäksi myös toiselle yhteyshenkilölle seurassa
Kapteenin / valmentajan majoitus:(Pakollinen)
Huoneet 2-4hh ja hinta on sama valmentajille ja pelaajille. Joukkueet pyritään majoittamaan yhteen, koutsit erikseen.
Pelaaja 1:(Pakollinen)
Pelaaja 1 majoitus:(Pakollinen)
Joukkueet pyritään majoittamaan samaan huoneeseen, valmentajat erillisiin.
Pelaaja 2:(Pakollinen)
Pelaaja 2 majoitus:(Pakollinen)
Joukkueet pyritään majoittamaan samaan huoneeseen, valmentajat erillisiin.
Pelaaja 3:(Pakollinen)
Pelaaja 3 majoitus:(Pakollinen)
Joukkueet pyritään majoittamaan samaan huoneeseen, valmentajat erillisiin.
Pelaaja 4:
Pelaaja 4 majoitus:
Joukkueet pyritään majoittamaan samaan huoneeseen, valmentajat erillisiin.
Kilpailumaksu ja pelaaja sekä valmentajakohtaiset osallistumismaksut laskutetaan ennen kilpailun alkua seuralta osallistujien perusteella.

Jaa:

Seuraava uutinen: Osallistu Pihlajalinnan järjestämään… →