Toimistolla tapahtuu: Roope Kailaheimon harrastuksesta tuli työ

23.5.2016  |  13:05

Tennispelaajana ja seura-aktiivina tunnettu Roope Kailaheimo aloitti maanantaina 16. toukokuuta työskentelyn Tennisliitossa. Kailaheimo on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri (Master of Science, London School of Economics) ja hän on aiemmin työskennellyt viestintä- ja markkinointialan tehtävissä. Kailaheimo on Helsingin kaupungin liikuntalautakunnan varajäsen, joten urheilun kenttä on hänelle monipuolisesti tuttu.

Kailaheimo on ollut mukana useiden Davis Cupin kotitapahtumien järjestelyissä sekä Tennisliiton Seuratoimikunnassa. Pelaajana hän on saavuttanut muun muassa Norpe Tennisliigassa pronssia (2016) ja nelinpelissä ulkokenttien SM-pronssia (2015).

– On hauska tehdä harrastusta työksi. Tulossa on vilkas kilpailukesä, ja on mukava olla tapahtumissa työn puolesta mukana – ei siis vain pelaajana tai seura-aktiivina, Kailaheimo kertoo.

Toimiston juoksevista asioista (kesällä muun muassa kilpailut, sarjatennis) vastaava Kailaheimo on vahvasti mukana kesän tapahtumissa, joten liikkuvan työn vuoksi hänet tavoittaa parhaiten osoitteesta roope.kailaheimo@tennis.fi.

Tervetuloa remmiin, Roope! Suuret kiitokset Tennisliitossa työskentelyn toukokuun päättävälle Veera Nurmelle!

 

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen/Peers innolla Ranskan… →