Tiainen/Tiainen ja Gabran/Remander SM-kultaan nelinpelissä

17.12.2022  |  17:47  |  Raportit

Lauantaina kruunattiin vuoden 2022 sisäkenttien nelinpelin Suomen mestarit Jarkko Nieminen Areenalla Turussa.

Naisten nelinpelin Suomen mestaruudesta pelasivat Stella Remander, HVS/ Emelie Gabran, ÅLK sekä Aino Alkio, HVS/ Liisa Vehviläinen, ÅLK. Jo aiemmin aamupäivällä kaksinpelin finaaliin edenneet Remander sekä Gabran juhlivat yhdessä nelinpelin Suomen mestaruutta suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-3. Nelinpelin Suomen mestaruus oli molemmille uran toinen, mutta ensimmäinen yhdessä. Tutun kaksikon yhteispeli on toiminut kuitenkin erinomaisesti läpi viikon.

– Ollut todella kiva pelata yhdessä koko viikon, kun yhteispeli toimii ja kentällä on mukava olla. Molemmilla on syöttö kulkenut hyvin, joten verkolla on ollut helppo mennä väliin, kommentoivat tuoreet Suomen mestarit Remander ja Gabran.

Miesten nelinpelin kullasta pelasivat veljesparit Jussi ja Hermanni Tiainen (Smash) sekä Valtteri ja Ville-Petteri Ahti (Smash-Kotka). Avauserä oli todella tasainen eikä erässä nähty ainuttakaan murtoa. Tiainen/Tiainen veivät tie-breikin nimiinsä ja siirtyivät 1-0 eräjohtoon. Sama kaksikko vastasi toisen erän ainoasta syötönmurrosta ja tuulettivat SM-kultaa läpisyöttöön päättyneessä ottelussa.

Sekanelinpelin Suomen mestaruutta juhlivat Santtu Leskinen (TVS) ja Sofia Svennas (GT) lukemin 7-5, 6-2. Loppuottelussa pari kukisti Valtteri Väreen (Smash-Kotka) ja Aada Innan (HVS). Leskinen hakee huomenna kaksinpelin finaalissa kilpailun toista SM-kultaa.

REMANDER JA GABRAN KOHTAAVAT SM-FINAALISSA
HALLITSEVA SUOMEN MESTARI AHTI JA KOTIYLEISÖN SUOSIKKI LESKINEN SM-FINAALIIN

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Tulokset

Remander/Gabran – Alkio/Vehviläinen 6-4, 6-3
Tiainen/Tiainen – Ahti/Ahti 7-6, 6-4
Leskinen/Svennas – Väre/Inna 7-5, 6-2

KAAVIOT
KUVAPANKKI

Kaksinpelin finaalit ohjelmassa sunnuntaina – Ruutu Urheilu välittää

Kaksinpelin finaalit pelataan sunnuntaina Jarkko Nieminen Areenalla klo 11.00 alkaen. Ottelut Ruutu Urheilulle selostaa Ville Nygård.

Sunnuntai 18.12. klo 11 alkaen
naisten kaksinpelin finaali, klo 11 | Stella Remander – Emelie Gabran
miesten kaksinpelin finaali, klo 13 | Vesa Ahti – Santtu Leskinen

RUUTU URHEILU

Jaa:

Seuraava uutinen: Kulikova taipui finaalissa… →