Remander ja Gabran kohtaavat SM-finaalissa – ”Huomenna on tiedossa tiukka finaali”

17.12.2022  |  13:50  |  Raportit

Sisäkenttien SM-kilpailuissa, kauden 8. TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailussa, Turussa ratkottiin kaksinpelien finalistit lauantaina. Naisten loppuottelussa kohtaavat Stella Remander ja Emelie Gabran.

17-vuotias Remander (HVS) kohtasi ikätoverinsa Emma Kuusiston (JTS) välierissä. Remander eteni uransa ensimmäiseen aikuisten SM-finaaliin suoraan kahdessa erässä 6-4, 7-5. Avauserä eteni nopeaan tahtiin, mutta toisessa erässä nähtiin tasaisempaa taistelua. Remander itse oli tyytyväinen päivän esitykseensä.

– Emmalle arvostus rohkeasta ja hyvästä pelistä. Itse sain pidettyä oman suorituksen tasaisena koko ottelun ajan. Huomenna on tiedossa tiukka finaali – erittäin hyvillä fiiliksillä siihen. Syksyltä on takana jo paljon pelejä, mutta yksi ottelu vielä tsempataan huomenna ja sitten pienelle lomalle, kommentoi Remander tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Toisessa välierässä kamppailtiin kaksi ja puolituntia. Turnauksen toiseksi sijoitettu Liisa Vehviläinen (ÅLK) voitti avauserän 6-4, mutta sen jälkeen Gabran (ÅLK) nosti tasoaan ja vähensi huomattavasti helppojen virheiden määrää. Lopulta Gabran sai revanssin viime vuoden SM-kilpailuiden välieristä ja vei ottelun nimiinsä aktiivisemmalla pelillä 4-6, 6-1, 6-3.

– Tänään sain revanssin viime vuoden semifinaalista SM-kilpailuissa Helsingissä. Tiesin, että Liisaa vastaan tulee pitkiä palloja ja tiukka ottelu. Pitää vain jaksaa tehdä töitä läpi matsin. Kun ykkössyöttö lähti kulkemaan ottelun edetessä, sain sillä kivasti pisteitä. Huomenna vastaan asettuu tuttu vastus. Täytyy lähteä rohkeasti pelaamaan Stellaa vastaan. Hyvillä fiiliksillä kohti finaalia, kommentoi iloinen Gabran voitetun semifinaalin jälkeen.

Naisten kaksinpelin loppuottelu on ohjelmassa huomenna klo 11.00. Ruutu Urheilu näyttää huomiset kaksinpelien finaalit. Ottelut selostaa Ville Nygård.

KAAVIOT
KUVAPANKKI

Tulokset

[3] Stella Remander – Emma Kuusisto [5] 6-4, 7-5
[4] Emelie Gabran – Liisa Vehviläinen [2] 4-6, 6-1, 6-3

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Suomen Tennisliitto (@tennisfin) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Hallitseva Suomen mestari… →