Tervetuloa tennisrippileirille kesäkuussa aurinkoiseen Hankoon

16.11.2023  |  14:16  |  Seurat

Järjestämme suomenkielisen päivärippikoulun ensi kesänä yhdessä Hangon suomalaisen seurakunnan kanssa 3.–9.6. 2024.

Päivärippikoulussa opetus on klo 9.00–16.00 välisenä aikana. Nuoret yöpyvät omissa majoituksissaan ts. seurakunta ei järjestä majoitusta. Rippikouluun kuuluu yksi lämmin ateria päivässä ja välipala. Ulkopaikkakuntalaisille päivärippikoulu on maksullinen, 90 €. Maksu sisältää rippikoulun opetuksen opetusmateriaalit ja ateriat.

Tennisharjoitukset järjestetään päivittäin ma-pe klo 17.00–19.00 Hangon Tennisstadionin upeilla massakentillä. Sateella treenit pidetään HTK:n uudessa Regatta Courts tennishallissa. Valmentajina ovat Hangon Tenniskerhon kilpavalmentajat Ville-Heikki Talvenmaan ja Fernando Famoson johdolla. Lisäksi pelaajilla on mahdollisuus aamulla omatoimisiin lisätreeneihin. Tennisosuuden hinta on 200 €, joka sisältää 10 tuntia valmennusta.

Tennisrippikouluun osallistuvien nuorten pitää ilmoittautua oman seurakuntansa rippikouluun tiedolla, että osallistuu kesällä Hangon tennisrippikouluun.

Tällöin heidän tulee osallistua oman seurakuntansa ennakko-opetukseen, joka toteutetaan talvella ja keväällä 2023–24. He saavat suorituksestaan todistuksen omasta seurakunnastaan.

Ilmoittautumiset tennisrippikouluun marraskuun aikana info@hankotennis.fi

Jaa:

Seuraava uutinen: Davis Cupiin lähdössä… →