Davis Cupiin lähdössä ennätyksellinen määrä suomalaisia ja kisakatsomoita nousee ympäri Suomea

16.11.2023  |  14:18  |  Ennakot

Historiallinen miesten maajoukkueen hetki lähenee; Suomi kohtaa Kanadan MM-puolivälierässä tiistaina 21.11. klo 16.00 (CET), eli Suomen aikaa klo 17.00.

TUTUSTU KISASIVUSTOON

Málagaan on lähdössä suuri määrä suomalaiskatsojia. Tennisliiton 1000 lipun kiintiö myytiin täyteen alle kolmessa päivässä syyskuussa ja Espanjassa sijaitseva suomalainen faniryhmä on kerännyt jo ainakin 13 bussilastillista alueen suomalaisia matkaan. Eli ainakin noin pari tuhatta suomalaista on jo varmistanut paikkansa tulevassa MM-puolivälierässä.

”Kuulostaa upealta ja ennennäkemättömältä. Ei tällaista määrää suomalaisia ole ikinä ollut tennismaajoukkueen vieraspelissä; lukema kertoo, että kiinnostusta lajiamme kohtaan on jo yli lajirajojen. Jo Splitissä saimme nauttia reilun 300 suomalaisen luomasta tunnelmasta ja nyt ilmiö vahvistuu”, kiitteli kapteeni Jarkko Nieminen.

Lisäksi Suomessa tapahtuu. Jyväskylän Tennisseura aloitti liikehdinnän kisakatsomoiden pystyttämiseksi jo syyskuussa Splitin sensaation jälkeen. Nyt kisakatsomoita on rakentumassa myös Grani Tenniksen toimesta Kauniaisiin ja HVS-Tennis järjestää Helsingissä Taivallahden Tenniskeskuksessa.

Lähetä kuvia oman seuranne/paikkakuntanne kisakatsomoista ja niiden valmistelusta. Tägää Tennisliiton somekanavat julkaisuun ja jaamme tenniksen ilosanomaa joukkueen tueksi!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Grani Tennis (@granitennis) jakama julkaisu

Jaa:

Seuraava uutinen: Vuoden 2024 lisenssien… →