Tennistä Jokaiselle –hanke täydessä vauhdissa ympäri Suomea

29.6.2018  |  10:39  |  Artikkeli, Seurat, Yhteistyökumppanuudet

Viime kesänä käynnistynyt ja paljon positiivista palautetta saanut Tennistä Jokaiselle –hanke on täydessä vauhdissa ympäri Suomea.

Suomen Tennisliiton, Cinia Oy:n, Suomen Tenniksen Tukisäätiön ja Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toteuttaman hankkeen ideana on tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuus aloittaa tenniksen harrastaminen. Kesäkuun alussa Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila kommentoi hanketta seuraavasti:

– Urheilu ja liikunta tarjoavat nuorille erinomaisen ympäristön kasvaa ja kehittyä. Tennis lajina sopii kaikenikäisille ja aloittaminen ohjatussa toiminnassa on helppoa. Kesäleiritoiminta on hyvä tapa tutustua ulkoilmalajeihin. On hienoa olla mukana mahdollistamassa lasten tennisharrastusta.

Myös tänä kesänä hanke mahdollistaa sadalle lapselle pääsyn tennisseurojen toimintaan. Suomalaiset tennisseurat järjestävät perinteisesti kesäleirejä, joihin ovat päässeet mukaan myös Tennistä Jokaiselle –hankkeen osallistujat. Tällä viikolla on palloiltu helsinkiläisten seurojen Sata-Tenniksen ja Smashin, espoolaisen Smash-Espoon ja tamperelaisen Tampereen Tennisseuran (TaTS) toimesta.

– Kesäleirimme ovat olleet todella suosittuja. Leireillä korostamme liikunnan ja tenniksen iloa sekä riemua. Nämä leirit ovat oiva ponnahduslauta lajimme pariin. On hienoa nähdä, kun lapset ovat innoissaan mukana ja nauttivat yhdessä tekemisestä sekä pelaamisesta, kertoi Sata-Tenniksen Olli Penttilä.

Kesäkuun aikana on Tennistä Jokaiselle -hankkeen tiimoilta palloiltu myös Kauniaisissa, Lahdessa, Jyväskylässä, Seinäjoella, Turussa ja Kouvolassa. Kannattaa vielä katsoa oman paikkakunnan tennistarjonta, sillä kesäleirejä on vielä tulossa kesän aikana. Lue lisää Tennistä Jokaiselle –hankkeesta.

Jaa:

Seuraava uutinen: Kontinen ja Peers… →